Η 10χρονη Ιζαμπέλ Χριστοδούλου από το Ninos Gym, κατέκτησε καθαρή νίκη με σκορ 3-0 στο ‘The Rising Star’ που διεξήχθη στην Κύπρο.
Η μικρή αλλά αποφασιστική αθλήτρια επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι το μέλλον της ανήκει, δείχνοντας ωριμότητα και εξαιρετική τακτική διαχείριση του αγώνα.
Παρά την έντονη πίεση από την αντίπαλό της, η Ιζαμπέλ παρέμεινε ψύχραιμη, ελέγχοντας απόλυτα τον ρυθμό και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.
Με γρήγορες κινήσεις στα πόδια, έξυπνες εναλλαγές χτυπημάτων και δυναμικό παιχνίδι, κυριάρχησε και στους τρεις γύρους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και στους ειδικούς του χώρου.
Ο προπονητής της, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, συνεχίζει να εξελίσσει συστηματικά το ταλέντο της Ιζαμπέλ, με στόχο όχι μόνο τη διατήρηση του αήττητου σερί της, αλλά και την εδραίωσή της ως ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια της Κύπρου .
Η Ιζαμπέλ Χριστοδούλου αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός όταν συνδυάζεται με πάθος, σκληρή δουλειά και σωστή καθοδήγηση.
Διαβάστε ακόμα :
- Ο Γιώργος Καμπόσος μιλά για την ήττα του Ryan Garcia : ‘’Ίσως ο Ryan Garcia χρειάζεται… λίγη τρέλα’’
