Η αδρεναλίνη ανεβαίνει και η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια ακόμα δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ανερχόμενους αθλητές της ερασιτεχνικής σκηνής του ΜΜΑ.
Το Σάββατο 7 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Πολίχνης "Αλέξανδρος Νικολαΐδης", στο πλαίσιο της διοργάνωσης UMC 6 , θα διασταυρώσουν γάντια κα γροθιές οι Ηλίας Χάλμπας από το ‘Talos Fight Club’ και ο Θάνος Καραμανώλης της ‘ΜΜΑ Gkrekidis Team Κομοτηνής’.
Η μάχη θα διεξαχθεί στην κατηγορία των ελαφρών κιλών (lightweight) και υπό ερασιτεχνικούς κανόνες, ωστόσο τίποτα σε αυτό το ζευγάρι δεν προμηνύει... χαλαρή αναμέτρηση.
Ο Ηλίας Χάλμπας, γνωστός για το πείσμα και τη σκληρή του προπόνηση στο Talos Fight Club, έρχεται αποφασισμένος να επιβάλει το δικό του ρυθμό και να αφήσει το στίγμα του στην κάρτα της βραδιάς.
Αντιμέτωπός του, ο μαχητικός Θάνος Καραμανώλης, που προπονείται σκληρά στην Κομοτηνή υπό τις οδηγίες της ομάδας Gkrekidis Team και δηλώνει έτοιμος για τη νίκη.
Το UMC 6 φιλοδοξεί να προσφέρει ξανά δυνατές μάχες και θεαματικές στιγμές, αναδεικνύοντας τα ανερχόμενα ταλέντα της ελληνικής ΜΜΑ σκηνής.
Ημερομηνία: Σάββατο 7 Ιουνίου
Τοποθεσία: ΔΑΚ Πολίχνης "Αλέξανδρος Νικολαΐδης", Θεσσαλονίκη
Διοργάνωση: UMC 6

Διαβάστε ακόμα :