Ο Χαρίλης Μαλιχούδης όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασε στα δηλώσεις του Γιάννη Φεζουλάι εχτές στο κανάλι του ufight.gr στο YouTube.
Ο Φεζουλάι είπε πως ο Μαλιχούδης ζήτησε υπερβολικά λεφτά για τη ρεβάνς τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει, ενώ τόνισε πως στον αγώνα τους στο ‘No Limits 31’ o Μαλιχούδης χόρευε ζεϊμπεκιές στον πρώτο γύρο.
Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις εδώ :
Ο πρωταθλητής Μαλιχούδης έστειλε σήμερα στο Viber του ufight.gr το παρακάτω μήνυμα, το οποίο θέλησε να το δημοσιεύουμε.
Σε αυτό αναφέρει :
«Πόσα όνειρα κάνει ακόμα αυτός ο Φεζουλάι, ρε γαμώτο. Ακόμα ζαλισμένος είναι από την ξάπλα, δεν έχει συνέλθει. Βγαίνει, λέει, οι εναπομείναντες, είμαι εγώ και ο Τσαγκράκος, που τον κερδίσαμε και οι δύο.
Είναι αήττητος, λένε, για ξεκαθάρισμα κατηγορίας, λένε. Πόσο μικρή μνήμη.
Χορεύα ζεμπεκιές, λέει, πρώτο γύρο. Ας δει το βίντεο ξανά, να δει ότι σκοντάφτω στο πόδι του.
Δεν αρνήθηκα ποτέ την ρεβάνς. Εδώ είμαι, αλλά με σοβαρές προτάσεις, γιατί δεν ζήτησα κάτι παραπάνω από αυτά που μου έδινε μια άλλη διοργάνωση, αλλά σεβάστηκα την Μπιτάκου και είπα να τα βρω μαζί της, κάτι που δεν έγινε στο τέλος.
Και η ρεβάνς που θέλει για να γίνει, ας καταφέρει να κερδίσει τον Αβραμίδη και θα έχει την ευκαιρία του. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, να κερδίσει ο καλύτερος.»
Πάντως όλα δείχνουν πως οι ανοιχτοί λογαριασμοί στον χώρο της πυγμαχίας θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τις επόμενες μέρες.
Για την ώρα το main event του ‘No Limits 34’ έρχεται αυτό το Σάββατο 24 Μαΐου με τον Γιάννη Φεζουλάι να αντιμετωπίζει τον Νίκο Αβραμίδη και όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία την έκβαση αυτής της μάχης στο ‘Christmas Theater’ στο Γαλάτσι.
Το αποτέλεσμα θα φέρει εξελίξεις…
Διαβάστε ακόμα :