03   03   03   03
Παρασκευή,01 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Khabib Nurmagomedov : «Έχω μεγαλύτερο μαχητικό IQ από τον Gaethje!» (vid)

Khabib nurmagomedov 39393

Στο ‘RT Sports’ μίλησε ο Khabib Nurmagomedov, όπου και τόνισε πως ο μαχητικός δείκτης νοημοσύνης του είναι κατά πολύ ανώτερος του Justin Gaethje και αυτό είναι που θα του δώσει την νίκη στις 24 Οκτωβρίου.

kosivakis

Ο ‘The Eagle’ τόνισε :

«Δεν νομίζω πως θα είναι ένα ματς σκάκι.

Ο μαχητικός μου δείκτης νοημοσύνης είναι πολύ καλύτερος του Justin Gaethje. Είναι απλώς ένας σκληρός τύπος. Του αρέσει να μάχεται, του αρέσει το αίμα. Είναι σαν ένας πραγματικός πολεμιστής. Όμως εάν μιλάμε για μαχητικό IQ, νομίζω το δικό μου είναι πολύ καλύτερο από το δικό του.

Nομίζω ο Justin έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έναν υπέροχο προπονητη. Εάν δείτε τον τελευταίο του αγώνα όταν αντιμετώπισε τον Tony Ferguson, το πως τον έβαλε στην γωνία, αυτό είναι δουλειά προπονητή με πολύ καλή συμβουλή. Έχει έναν υπέροχο προπονητή.

Φυσικά και ο Justin μπορεί να κάνει μάχη. Μπορεί να πάει βαθιά και έχει καρδιά, αλλά είμαι καλύτερος στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι την αναμέτρηση.

Θα επιχειρήσω να παλέψω μαζί του. Εάν καταφέρει να αμυνθεί στην προσπάθειά μου για takedown μια φορά, τότε θα πάω για δεύτερη και για τρίτη. Θα το προσπαθήσω 100 φορές. Και φυσικά θα επιχειρήσω να πυγμαχήσω μαζί του και να τον βγάλω νοκ άουτ.

Θα είναι συνδυασμός κικμπόξινγκ και πάλης.

Θα τον κουράσω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Και ίσως στον τρίτο, τέταρτο γύρο το σχέδιό μου είναι να τον τελειώσω.»

 
  michalis sioulis seminari 994
 

aaabbhu6e

barkas eom banner new

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr