
Η κορυφαία διοργάνωση KOK Fight Night επιστρέφει δυναμικά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, με μία ακόμα δυνατή βραδιά μαχητικών αθλημάτων στις 20 Ιουνίου.
Στο event, που πραγματοποιείται στο Warehouse by IT, θα αγωνιστεί ο Μανώλης Καλλιστής, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μαχητές στο Muay Thai και το Kickboxing, απέναντι στον Ali Eyvazli.
Ο Καλλιστής είναι ένας αθλητής που έχει χαράξει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στον χώρο, έχοντας τιμήσει τα ελληνικά χρώματα σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και σε μερικές από τις πιο απαιτητικές σκηνές του παγκόσμιου striking.
Ανδρώθηκε αγωνιστικά δίπλα στον Νάσο Αργυρόπουλο
και το ‘Nassos Argiropoulos Academies’, με τον έμπειρο προπονητή να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία και στις μεγάλες διεθνείς ευκαιρίες του Έλληνα μαχητή.
Από τις δυνατές μάχες του στην Ταϊλάνδη μέχρι τις εμφανίσεις του στο Lumpinee Stadium, το Fairtex Promotion και το ONE Lumpinee, ο Καλλιστής είναι πλέον ένας ώριμος fighter με εμπειρίες που λίγοι έχουν στον ελλαδικό χώρο. Η μεγάλη διεθνής στιγμή της καριέρας του ήρθε όταν αγωνίστηκε για τίτλο στο K-1 Japan απέναντι στον κορυφαίο Ιάπωνα Kaneko Akihiro.
Για τον Καλλιστή, κάθε διεθνής μάχη είναι ακόμα ένα βήμα στην πορεία ενός αθλητή που δεν σταμάτησε ποτέ να κυνηγά το υψηλότερο επίπεδο, από την Ελλάδα μέχρι την Ταϊλάνδη και από το ONE μέχρι το K-1.
Στις 20 Ιουνίου στη Λεμεσό, ο Μανώλης Καλλιστής επιστρέφει στη δράση και το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο πάνω του.

Διιαβάστε ακόμα :























