Διαβάστε το δελτίο τύπου για την διοργάνωση ‘Best of the Best 2’ που πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025 στη Βέροια.
«BEST OF THE BEST 2
Η μεγαλύτερη βραδιά μαχητικών τεχνών επιστρέφει!
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΜΑΚΕΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ διοργανώνει το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025 το κορυφαίο event μαχητικών αθλημάτων "BEST OF THE BEST 2", στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δημήτριος Βικέλας στο Μακροχώρι Βέροιας.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) και υποστηρίζεται από τον Δήμο Βέροιας. Συμμετέχουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλη την Βόρεια Ελλάδα, εκπροσωπώντας συλλόγους πολεμικών τεχνών, με την Team Sidiropoulos να ξεχωρίζει δυναμικά.
Η βραδιά επίλεκτων αθλητών θα διεξαχθεί σε στυλ kick boxing k1 & Low kick - Γυναικείο grappling, μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο Ring της BEST OF THE BEST 2 με στόχο την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, της πειθαρχίας και της μαχητικότητας.
📍 Τοποθεσία: Δ.Α.Κ. Δημήτριος Βικέλας, Μακροχώρι
📆 Ημερομηνία: Σάββατο 14 Ιουνίου 2025
🕕 Ώρα: ΖΥΓΙΣΗ 17.00-18.00 & 18:00 – 21:00 ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
🎟️ Είσοδος 10€ Οικονομική ενίσχυση για τον σύλλογo.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους φίλους του αθλητισμού και των πολεμικών τεχνών. Η παρουσία σας θα τιμήσει τους αθλητές και θα ενισχύσει τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος στην τοπική κοινωνία.»

Διαβάστε ακόμα :