03   03   03   03
Παρασκευή,29 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

ΣΕΠ : Κάλεσμα σε πυγμάχους που θέλουν να αγωνιστούν ως επαγγελματίες!

sindesmos 00

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος και ο «Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας» φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο πυγμάχοι ανά την Ελλάδα μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους και να έχουν έτσι την ευκαιρία να μπουν στο ρόστερ πυγμάχων του ΣΕΠ.

Αυτό μπορεί να γίνει με βίντεο που θα σταλούν στο messenger του κ. Γιώργου Στεφανόπουλου στο Facebook, είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου :

«Κάλεσμα απηύθυνε ο Κ. Στεφανόπουλος πρόεδρος του ΣΕΠ προς κάθε ενδιαφερόμενο ο όποιος κρίνει ότι έχει την ικανότητα κι επιθυμεί να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με δεδομένο ότι λόγω της πανδημίας είναι δύσκολες πλέον οι δια ζώσης επαφές και μετακινήσεις, η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά και σε αυτό το θέμα και να διευκολύνει την αξιολόγηση των ενδιαφερομένων μέσα από βίντεο.

Η επαγγελματική πυγμαχία έχει λαμπρό μέλλον σε όλο τον πλανήτη αλλά και στη χώρα μας.

Η πανδημία είναι κάτι που θα περάσει και δεν πρέπει να αποδυναμώσει τον αθλητισμό.

Το ¨οπλοστάσιο¨ του ΣΕΠ έχει πολύ δυνατούς πυγμάχους αλλά είναι βέβαιο ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα ταλέντα και πολύ δυνατά παιδιά ανά την Ελλάδα που μπορούν να αγωνιστούν επαγγελματικά και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στις όποιες αντιξοότητες να εμποδίσουν όλα αυτά τα ταλέντα να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να αγωνιστούν επαγγελματικά.

Τα βίντεο θα πρέπει να σταλούν στο messenger του κυρίου Στεφανόπουλου στο προφίλ Stefanopoulos Giorgos ή στο mail του ΣΕΠ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

aaabbhu6e

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr