
Συνεχίζουμε την παρουσίαση αγώνων του ‘Warriors Den’, της πρώτης διοργάνωσης του Παναγιώτη Καμπέρη, που πραγματοποιείται αυτή την Κυριακή 7 Ιουνίου στο Κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή.
Η κάρτα περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις πυγμαχίας και kickboxing (K1 και Low Kick), με αθλητές που μπαίνουν στο ρινγκ για να προσφέρουν θέαμα, ένταση και ανταγωνιστικά ματσαρίσματα.
Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει το superfight στα 64 κιλά με όρους K1, όπου ο Γιάννης Ντζελέπης από το ‘Margaritis Camp
’ θα αντιμετωπίσει τον Γιώργο Τσιρογιάννη από το ‘Porto Leone’ σε αναμέτρηση 3 γύρων των 2 λεπτών.
Παράλληλα, στα pre games της διοργάνωσης, ο Γιώργος Κουμανταράκης από το ‘Kydonas Sports
’ θα βρεθεί απέναντι στον Άγγελο Ράτοφ από το ‘Theodoropoulos Team’ σε αγώνα K1 στα 82 κιλά, επίσης σε 3 γύρους των 2 λεπτών.
Στα 47 κιλά με όρους Low Kick, ο Ματέο Κούρτης από τους ‘Μονομάχους Χαλκίδας ’ θα αναμετρηθεί με τον Μάξιμο Ζησόπουλο από το ‘Iron Team’, σε ματς 3 γύρων του 1,5 λεπτού.
Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχει και γυναικεία αναμέτρηση στα 57 κιλά με όρους K1, όπου η Σταυρούλα Ξεκαλάκη από το ‘Balkan Bear Team’ θα αντιμετωπίσει τη Μελιτινή Καρδώνα από τον ‘Α.Σ. Ισομάχος’, σε αγώνα 3 γύρων των 2 λεπτών.
Δείτε εδώ τις αφίσες των αγώνων :
Διαβάστε ακόμα :




















