
Ο Kristian Prenga δείχνει πως δεν πηγαίνει απλώς για να αποτελέσει «σκηνικό» στην επιστροφή του Anthony Joshua, αλλά για να χαλάσει όλο το μεγάλο πλάνο που έχει στηθεί γύρω από τον Βρετανό σταρ.
Ο Αλβανός heavyweight, που θα αντιμετωπίσει τον Joshua στις 25 Ιουλίου 2026 στη Σαουδική Αραβία, εμφανίστηκε ιδιαίτερα σίγουρος για τις πιθανότητές του για νίκη στην αναμέτρηση, δηλώνοντας πως η μάχη τους «δεν θα πάει 10 γύρους». Ο Prenga πιστεύει πως έχει τα όπλα για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να σοκάρει τον κόσμο της πυγμαχίας.
Η αναμέτρηση θεωρείται για τον Joshua ένα κρίσιμο comeback fight, καθώς ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει να επιστρέψει με νίκη και να ανοίξει τον δρόμο για το πολυαναμενόμενο βρετανικό super fight με τον Tyson Fury προς το τέλος του 2026. Ο Eddie Hearn έχει τονίσει πως ο Joshua χρειάζεται αυτό το ματς για να μπει ξανά με ρυθμό και αυτοπεποίθηση στις μεγάλες πυγμαχικές αρένες.
Ο Prenga, όμως, βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Με ρεκόρ 20-1 και 20 νοκ άουτ, ο 35χρονος Αλβανός μπαίνει στο μεγαλύτερο ματς της καριέρας του ως αουτσάιντερ, αλλά με τεράστια πίστη στη δύναμή του.
Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, ο Prenga προειδοποίησε πως μπορεί να «ακυρώσει» το πλάνο Joshua–Fury, υποστηρίζοντας πως μετά τον Jake Paul, η δική του απειλή είναι ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας για τον Joshua.
Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου, ο Prenga στάθηκε και στο γεγονός πως πολλοί τον υποτιμούν. Όπως είπε, αυτό λειτουργεί υπέρ του, καθώς θεωρεί πως στις 25 Ιουλίου θα δείξει στον κόσμο ότι αυτή είναι η δική του στιγμή.
Το ερώτημα πλέον είναι αν ο Prenga μπορεί πραγματικά να μετατρέψει τις δηλώσεις του σε πράξη ή αν ο Joshua θα χρησιμοποιήσει αυτό το ματς ως την απαραίτητη γέφυρα για τη μεγάλη μάχη με τον Fury.
Ένα είναι σίγουρο: ο Αλβανός heavyweight δεν μπαίνει στο ρινγκ για να επιβιώσει. Μπαίνει για να χαλάσει το πάρτι.
Διαβάστε ακόμα :




















