
Μία δυνατή πυγμαχική αναμέτρηση προστίθεται στην κάρτα του ‘EVOLVE 2’, της διοργάνωσης του Ανδρέα Καλύμνιου, με τον Νεόφυτο Ευτυχίδη να αντιμετωπίζει τον Δημήτρη Αντωνίου.
Ο Ευτυχίδης, που εκπροσωπεί το ‘Spartakos Boxing Club’, θα μπει στο ρινγκ απέναντι στον Αντωνίου του ‘Promachos Boxing Club’, σε αγώνα πυγμαχίας που είναι προγραμματισμένος για 3 γύρους των 3 λεπτών.
Η αναμέτρηση αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς οι δύο αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την τεχνική, την ένταση και την αγωνιστική τους ετοιμότητα σε μία διοργάνωση που δίνει σταθερά βήμα σε ανερχόμενους και μαχητικούς αθλητές της ελληνικής σκηνής.
Νεόφυτος Ευτυχίδης και Δημήτρης Αντωνίου θα κυνηγήσουν τη νίκη σε ένα ματς που μπορεί να εξελιχθεί σε δυνατό τεστ χαρακτήρα, ρυθμού και καθαρής πυγμαχικής παρουσίας μέσα στο ρινγκ.
Δείτε την αφίσα του αγώνα που λαμβάνει χώρα στο ‘The Core Sports Center’ στο Περιστέρι :
Διαβάστε ακόμα :























