Έτοιμοι για δεύτερο γύρο. Ο Chris Eubank Jr και ο Conor Benn επιστρέφουν στην αρένα για μια εκρηκτική ρεβάνς, που έχει ήδη χαρακτηριστεί από πολλούς ως υποψήφια "μάχη της χρονιάς", πριν καν χτυπήσει το πρώτο καμπανάκι.
Η αναμέτρηση ορίστηκε για τις 20 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, με επικρατέστερη έδρα το Tottenham Hotspur Stadium – το ίδιο γήπεδο που φιλοξένησε την πρώτη, βίαιη και καθηλωτική μάχη τους, στις 26 Απριλίου.
Εναλλακτικό σενάριο, αν "παίξουν μπάλα" τα τηλεοπτικά συμβόλαια και η Premier League: το Wembley Stadium.
Η πρώτη τους σύγκρουση είχε χτιστεί πάνω στο επώνυμο που κουβαλούν και το trash talk:
- Ο γιος του θρυλικού Chris Eubank Sr. εναντίον του γιου του εκρηκτικού Nigel Benn.
- Η σύγκρουση "πατέρα-υιού" φάνταζε σαν κόλπο μάρκετινγκ — μέχρι που οι δυο τους παρέδωσαν έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία της πυγμαχίας.
Σε 12 γύρους που έσταζαν αίμα, ξύλο και υπερηφάνεια, ο Eubank Jr (35-3, 25 KO) κέρδισε μια δίκαιη αλλά οριακή νίκη, με τον Benn (23-1, 14 KO) να βγαίνει από το ρινγκ όρθιος, πεισμωμένος και επικίνδυνος, με την πεποίθηση ότι στον επόμενο γύρο θα πάρει το αίμα του πίσω.
Αν η πρώτη τους φορά είχε ως βασικό καύσιμο τα ονόματα των οικογενειών και το hype στα social media, αυτή η ρεβάνς πουλάει επειδή το αξίζει.
Από τους πιο σκληροπυρηνικούς φανς μέχρι τους casual θεατές, κανείς δεν θέλει να τη χάσει.
Η σύγκρουση των δύο Βρετανών μαχητών εξελίσσεται σε κλασική πυγμαχική σειρά αγώνων, με την πιθανότητα ενός τρίτου ματς να διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα, εφόσον ο Benn καταφέρει να ισοφαρίσει το σκορ.
Ο Benn είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει και πάλι στα welterweights για μια σύγκρουση με τον πρωταθλητή της WBC, τον Mario Barrios, όμως το πρόγραμμα του Μεξικανού με τον Manny Pacquiao (στις 19 Ιουλίου) άφησε χώρο για ένα πιο επικερδές ματς: τη ρεβάνς με τον Eubank.
Η μάχη τους έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά το Canelo vs Crawford, δημιουργώντας ένα διπλό πυγμαχικό Super Weekend για τον Σεπτέμβριο του 2025.
Δεν βλέπεις εύκολα τέτοιες ρεβάνς. Όταν δύο μαχητές επιβεβαιώνουν στην πράξη το hype, όταν ξεπερνούν τον θόρυβο και μπαίνουν στο ρινγκ να λυσσάξουν για τη νίκη, τότε η πυγμαχία θυμίζει ξανά τον λόγο που την λατρεύουμε.

Διαβάστε ακόμα :