
Ο πρώην μαχητής του UFC, Charles Rosa, έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο σε ένα από τα πιο παράξενα και ακραία αθλήματα που έχουμε δει ποτέ, το ‘BKFC Ice Wars’.
Η νέα αυτή διοργάνωση παίρνει την ένταση των καυγάδων στο χόκεϊ και την μεταφέρει σε έναν κλωβό 900 τετραγωνικών, γνωστό ως The Ice Box, όπου οι αθλητές μάχονται χωρίς μπάλες, ρόπαλα ή γάντια, αλλα μόνο με τις γροθιές τους.
Το βράδυ του Σαββάτου, στη Φλόριντα, ο Charles Rosa αντιμετώπισε τον πρώην αθλητή του χόκεϊ, τον Reid Krasowski, στο πλαίσιο του ‘BKFC Ice Wars 3’.
Η μάχη ξεκίνησε χαοτικά και οι δύο μαχητές βρέθηκαν στο πάγο μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο Rosa πήρε τον έλεγχο όταν χτύπησε αντικανονικά τον Krasowski, ρίχνοντάς τον κάτω και συνεχίζοντας με σκληρά χτυπήματα στο έδαφος.
Ο Krasowski βρέθηκε σε αμυντική στάση, δεχόμενος βροχή από γροθιές προτού οι διαιτητές σταματήσουν προσωρινά τη δράση. Στον δεύτερο γύρο, ο Rosa τον έριξε ξανά κάτω σε μόλις 10 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνοντας τη μάχη με νοκ άουτ.
Η νίκη σηματοδοτεί την πρώτη του νίκη στο άθλημα.
Μετά τη νίκη του, ο Rosa δήλωσε αποφασισμένος να γίνει το πρόσωπο του BKFC Ice Wars:
«Αν είναι να είμαι το πρόσωπο αυτής της εταιρείας, θα το χτίσουμε μαζί. Είμαι ο κορυφαίος μαχητής τους με συμβόλαιο και ο πιο καλοπληρωμένος. Λατρεύω το χόκεϊ, λατρεύω τις μάχες, τώρα συνδυάζω και τα δύο.»
δχψφηνψδφηβρ
Διαβάστε ακόμα :



























