03   03   03   03
Δευτέρα,06 Μαϊος, 2024

paffen sport greece

.

.

Βλέπει παγκόσμιους τίτλους μέσα στο 2024 ο Francis Ngannou!

francis ngannou pagkosmioi titloi pygmaxia

Ο Dewey Cooper, προπονητής του Francis Ngannou, θεωρεί πως ο αθλητής του βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία κερδίζοντας σε μόλις τρεις αγώνες που θα έχει κάνει, όλους τους παγκόσμιους τίτλους στην επαγγελματική πυγμαχία.

Hall of champions 9 banner

barkas eom banner new

Ο Ngannou σόκαρε τον κόσμο του μποξ, όταν τον Οκτώβριο του 2023 έχασε με πλειοψηφική απόφαση από τον Tyson Fury, που είναι ο εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας της WBO.

Τώρα ο Καμερουνέζος θα αγωνιστεί απέναντι στον Anthony Joshua στις 8 Μαρτίου.

Ο Joshua κανονικά θα έπαιζε με τον Deontay Wilder επόμενο αγώνα, όμως εκείνος ηττήθηκε από τον Joshua Parker και έτσι αυτό δεν θα συμβεί.

Ο Cooper μιλώντας σχετικά, ανέφερε :

«Οι Θεοί των μαχών, οι Θεοί της πυγμαχίας, η Θεοί της διασκέδασης έκαναν συμπόσιο και βοήθησαν ώστα να συμβεί αυτό που συνέβη.

Στην undercard του ‘Joshua vs Wallin’ πραγματοποιούνταν ο αγώνας του Deontay Wilder με τον Joseph Parker. Ο Wilder περίμεναν όλοι να κερδίσει αυτό το ματς , όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη ο Joshua εμφανίστηκε θεαματικός, με καθαρά, γρήγορα, δυνατά χτυπήματα και κινήσεις επικρατώντας του Wallin. Με αυτές τις εξελίξεις ουσιαστικά έμεινε χωρίς αντίπαλο, αλλά τότε εμφανίστηκε για αυτόν ένας άλλοτε πρωταθλητής του ΜΜΑ, ο Ngannou.»

Ο Cooper βλέπει τον Ngannou να περνά το εμπόδιο του Joshua και μετά μέσα στο 2024 να παίζει για παγκόσμιο τίτλο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας απέναντι στον Tyson Fury σε μάχη ρεβάνς.

Διαβάστε σχετικά τι πιστεύει πως θα γίνει :

«Θα συμβεί (το ματς Ngannou με Fury)! Θα κερδίσει (o Ngannou) τον Anthony Joshua και μετά τον Οκτώβριο, εάν οι Θεοί του πολέμου και της πυγμαχίας κάνουν τον Tyson Fury πρωτύτερα να κερδίσει τον Oleksandr Usyk, τότε θα γίνει και η ρεβάνς Francis με Tyson για όλους τους παγκόσμιους τίτλους στην πυγμαχία.

Κάποιος που στον τρίτο του αγώνα με ρεκόρ 2-1 να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία. Και δεν θα γίνει ποτέ ξανά!

Θα είναι σαν μια ιστορία που βγήκε από κάποιο βιβλίο φαντασίας!

Κι όμως είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο μέσα στο 2024!»

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

Διαβάστε ακόμα :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

barkas eom banner new

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

20240408 211128 2

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr