Οι Παναγιώτης Μουρατίδης και Ζωή Στάθη των 'Spartan Warriors - Gidakos Team' πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις αγωνιζόμενοι στο ‘Combat Strike 11’ την περασμένη Κυριακή 2 Μαρτίου.
Ο Μουρατίδης κατάφερε να κερδίσει τον Ανδρέα Κουμπους με στοπ στον 2ο γύρο , ενώ η Στάθη σε κοντινό ματς έχασε στα σημεία από την Κατερίνα Χουλιάρα.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου των ‘Spartan Warriors
’ :
«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας σήμερα για τις ματσάρες που έκαναν στο ‘Combat Strike 11’ .
Η Ζωή Στάθη σε κοντινό παιχνίδι με πολύ ένταση και θέαμα έχασε στα σημεία από την αντίπαλο της. Ο Παναγιώτης Μουρατίδης με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με διακοπή στον 2ο γύρο.
Ευχαριστούμε τούς δασκάλους τις αντίπαλης γωνίας Δ. Μακριδη & Γ. Πολατιδη που μοιραστήκαμε το ρινγκ και χαρήκαμε τα παιδιά μας.
Τον κόσμο μας που παρευρέθηκε σήμερα εδώ και στήριξε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια των αθλητών μας.
Συνεχίζουμε δυναμικά στα επόμενα!»

Διαβάστε ακόμα :
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ στο UPRIME.GR