Ο Εντιόν Μουχάι , μαχητής του 'Savage Camp' , είναι ο επόμενος μαχητής από την Ελλάδα που θα αγωνιστεί στη διοργάνωση ‘Power Trophy’ στη Γαλλία 15 Μαρτίου.
Εκεί στα 61 κιλά με όρους Κ1 θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Kevin Tapiador .
Διαβάστε την ανακοίνωση του Στέλιου Πολίτη που έκλεισε το ματς :
«Ο επόμενος Έλληνας μαχητής που ανακοινώνουμε και τοποθετήσαμε #gowmanagment 15 Μαρτίου στη διοργάνωση Power Trophy στη Γαλλία είναι ένας ακόμα αθλητής που έχουμε ξεχωρίσει στις διοργανώσεις μας του GODS OF WAR.
Έτσι ο Εντιόν Μουχάι αθλητής της ομάδας του Savage Camp Πετρος Σ. Gods of War ένας εξαιρετικός μαχητής παίρνει θέση για ένα super fight K-1 rules στα 61κ απέναντι στον Γάλλο Kevin Tapiador με στόχο τη νίκη στην μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα!
Να ευχηθούμε στον Έλληνα αθλητή καλή επιτυχία που μαζί με τον Δημος Ασημακοπουλος είναι ο επόμενος που ανακοινώνεται να εκπροσωπήσει τα εθνικά μας χρώματα σε αυτό το μεγάλο event.
Να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση πραγματοποιείται όπως έχουμε αναφέρει με την αιγίδα της κορυφαίας επαγγελματικής παγκόσμιας ομοσπονδίας ISKA που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα.»
Διαβάστε ακόμα :
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ στο UPRIME.GR