Οι διοργανώσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Ιαπωνία πάντα έχουν αναμετρήσεις ‘freakshow’ και διάφορα περίεργα θεάματα.

Το κύριο γεγονός της φετινής χρονιάς είχε αρχικά στην κάρτα τον Ryan Garcia που αναμένονταν να αντιμετωπίζει τον Rikiya Anpo στο πλαίσιο του ‘RIZIN 49: Decade’.
Ο σούπερ σταρ της πυγμαχίας αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού, αλλά το ματς για τον Anpo πραγματοποιήθηκε κανονικά με άλλο αντίπαλο.
Αυτός ήταν ο πρωταθλητής του Κ-1 , ο Sina Karimian, που ζύγιζε πολύ περισσότερο από εκείνον.
Ο Anpo, παρά τη διαφορά των κιλών, έδειξε από την αρχή ένα σημαντικό πλεονέκτημα μέσω των πυγμαχικών του αρετώ. Ήταν πολύ γρήγορος και πολύ τεχνικός για τον Karimian, βρίσκοντας με ευκολία τον Ιρανό αντίπαλό του.
Τότε ο Karimian, καθώς σίγουρα θα έχανε στα σημεία την αναμέτρηση στα σημεία αποφάσισε να βάλει στο ρεπερτόριό του γυριστά χτυπήματα. Ο Anpo ανταπέδωσε, ο διαιτητής μπήκε στη μέση για να τους σταματήσει και εκεί πάνω δέχτηκε δύο φορές χτυπήματα όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Άνθρωποι μπήκαν μέσα να σταματήσουν τα τεκταινόμενα, όμως κανείς από τους αθλητές δεν δέχτηκε κάποια ποινή.
Ο διαιτητής που άντεξε τα χτυπήματα ολοκλήρωσε τον αγώνα δίνοντας στα σημεία νικητή τον Anpo.
⚠️ A MELEE HAS BROKEN OUT
— RIZIN.tv (@RIZINTV_) December 31, 2024
SINA KARIMIAN HAS PUNCHED THE REFEREE!⚠️
[ #RIZIN_DECADE | LIVE on https://t.co/LChPUvqSqh ] pic.twitter.com/WbEYJQm6W2
🚨 TEAM BREAKING DOWN HAS WON‼️
— RIZIN.tv (@RIZINTV_) December 31, 2024
𝑩𝑹𝑬𝑨𝑲𝑰𝑵𝑮 𝑫𝑶𝑾𝑵 4️⃣ -3️⃣ 𝑩𝑳𝑨𝑪𝑲 𝑹𝑶𝑺𝑬
Rukiya Anpo takes the unanimous decision win over Sina Karimian!
[ #RIZIN_DECADE | LIVE on https://t.co/LChPUvqSqh ] pic.twitter.com/NIdUdDAk51
Διαβάστε ακόμα :