
Θλίψη σκόρπισε στον χώρο της δημόσιας τηλεόρασης η είδηση του θανάτου του σκηνοθέτη της ΕΡΤ, Δημήτρης Μητσιώνης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (14/1).
Τη δυσάρεστη είδηση μετέφερε στο πρωινό δελτίο του ERTNews η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Δουβαρά, εμφανώς συγκινημένη, καθώς ο εκλιπών υπήρξε στενός φίλος και επί χρόνια συνεργάτης της. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, η συναισθηματική φόρτιση ήταν έντονη, με τη δημοσιογράφο να δυσκολεύεται να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα.
Όπως ανέφερε, βρέθηκε για δεύτερη φορά στη ζωή της στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει τον θάνατο ενός πολύ κοντινού της ανθρώπου, μετά την απώλεια του Νίκου Γρυλάκη, τονίζοντας ότι ο Δημήτρης Μητσιώνης δεν ήταν απλώς ένας συνάδελφος, αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκαν χρόνια κοινής πορείας στη δημόσια τηλεόραση.
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά στάθηκε ιδιαίτερα στη σημαντική επαγγελματική του προσφορά, υπογραμμίζοντας πως η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηριζόταν από υψηλό επαγγελματισμό, αφοσίωση και αξιοπρέπεια. Όπως είπε, το αποτύπωμά του θα μείνει ανεξίτηλο σε όλους όσοι είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του στην ΕΡΤ.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του Δημήτρη Μητσιώνη, ούτε αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Η είδηση της απώλειάς του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.
Αλεξάνδρα Δουβαρά pic.twitter.com/DVFAz0VUwU
— UFight.Gr (@UFight_Gr) January 15, 2026
Διαβάστε ακόμα :




























