
Με υψηλές προσδοκίες και στόχο ακόμη μία δυνατή διεθνή παρουσία, η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας Ανδρών βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα για το «I. Abashidze Memorial International Boxing Tournament», που θα διεξαχθεί στο Μπατούμι της Γεωργίας.
Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων, με τους Έλληνες πρωταθλητές να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους και να μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για τις μεγάλες αναμετρήσεις.
Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά υψηλού επιπέδου, στο οποίο η ελληνική αποστολή θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει δυνάμεις απέναντι σε δυνατούς αθλητές του εξωτερικού.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν έξι πυγμάχοι σε διαφορετικές κατηγορίες κιλών.
Στα 50 κιλά αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Μαυρομάτης
Στα 60 κιλά ο Γεώργιος Πλέας
Στα 65 κιλά ο Στέλιος Κιρσανίδης
Στα 70 κιλά η χώρα μας θα έχει διπλή παρουσία με τους Ζαχαρία Μυλωνά και Παναγιώτη Κωστούρο
Στα 85 κιλά την ελληνική αποστολή εκπροσωπεί ο Μιχάλης Τσαμαλίδης
Στο πλευρό των αθλητών βρίσκονται οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Αρτούρ Μικαέλιαν και Νίκος Πλέας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την καθοδήγηση και την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας για μία ιδιαίτερα απαιτητική διοργάνωση.
Η παρουσία της Εθνικής στο Μπατούμι αποτελεί ακόμα μία σημαντική ευκαιρία για τους Έλληνες πυγμάχους να αποκτήσουν διεθνείς παραστάσεις, να συνεχίσουν την αγωνιστική τους εξέλιξη και να διεκδικήσουν διακρίσεις απέναντι σε αθλητές υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε ακόμα :


















