03   03   03   03
Κυριακή,08 Σεπτεμβρίου, 2024

paffen sport greece

.

.

To UPrime.GR μεγαλώνει και ανοίγει θέσεις εργασίας – Ενημερωθείτε εδώ!

uprime theseis ergasias karditsa

Το UPrime.gr , το νέο μεγάλο e-shop στον χώρο του μαχητικού αθλητισμού και όχι μόνο μεγαλώνει και ανοίγει νέες θέσεις εργασίας!

Το e-shop μας, που δεν έχει ακόμα κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας, αγκαλιάζεται όλο και περισσότερο από το αγοραστικό κοινό μιας και καλύπτει τις ανάγκες όλων όσων ασχολούνται με τον μαχητικά σπορ, όποιο άθλημα και αν κάνουν!

Επιπλέον «με το καλημέρα» καταφέραμε να φέρουμε ήδη στην Ελλάδα αποκλειστικά την PAFFEN SPORT , την κορυφαία εταιρεία των παγκόσμιων πρωταθλητών πυγμαχίας (Tyson Fury, Oleksandr Usyk κ.α.) με όλο και περισσότερα είδη της εταιρείας να προστίθενται συνεχώς.

paffen sport uprime gr banner

Σύντομα ένα ακόμα διεθνές brand (!) θα είναι διαθέσιμο στην γκάμα επιλογών που θα έχετε την δυνατότητα να αγοράζετε μέσα από το uprime.gr !

Στο UPRIME επίσης βρίσκετε κορυφαίες επιλογές συμπληρωμάτων διατροφής από Warriorlab, QNT και Nutri-MX , καθώς και επιλογές υγιεινής διατροφής που προσεχώς θα γίνουν ακόμα περισσότερες με νέα brands που θα προστεθούν!

uprime simpliromata diatrofis 34

Μόνο στο UPRIME βρίσκετε το UPRIME Brand με μαχητικό ρουχισμό που σας κάνει να ξεχωρίζετε και το οποιο σύντομα θα ανανεωθεί ακόμα περισσότερο!

uprime brand 202

Επιπρόσθετα αποκλειστικά στο UPrime.gr κάνουμε συνεργασίες με Σχολές και Συλλόγους από όλη την Ελλάδα , όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα πάντα από ρουχισμό με το λογότυπο της Σχολής, ενώ εξασφαλίζεται αυτόματα και η προβολή των Συλλόγων μέσα από το ufight.gr , το νούμερο 1 site για τα μαχητικά σπορ στην χώρα μας!

Στο πλαίσιο αυτό το UPRIME αναπτύσσεται και ζητά νέους μέχρι 30 ετών που θέλουν να εργαστούν με 8ωρη εργασία στην εταιρεία μας.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Καρδίτσα και μπορείτε να μάθετε περισσότερα στα τηλέφωνα : 6974567064 και 2441305771

Αποστολή βιογραφικών στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

barkas eom banner new

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

jiutopia bjj golden camp

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr