03   03   03   03
Πέμπτη,02 Οκτωβρίου, 2025

.

.

Χαρά Δημητρούλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

oktagon tipsport gamechanger

ΚΥΡΙΑ ΝΕΑ

Ο Wanderlei Silva αποβλήθηκε και μετά σε καυγά κατέληξε αναίσθητος στο ρινγκ ! (vid)

wanderlei silva nok aout small

Νέα ζώνη για την “Panther”: Η Αντωνία Πρίφτη έσπασε το αήττητο της Tessa De Kom και πήρε τον International IFP τίτλο

antonia prifth ifp champion small

Στίβεν Εστεμπάν : ‘’Στη ρεβάνς θα καθαρίσει το όνομά μου, θέλω νίκη με στοπ στον Παππά στο ‘Fight For Glory 2’ την Κυριακή!’’ (BINTEO)

stiven esteban fight for glory 2 youtube 109 small

Ο 42χρονος Βασίλης Παπαγεωργίου μάχεται ξανά στο ‘Fight For Glory 2’ μετά από 14 χρόνια : ‘’Θα βάζω γάντια και στα 70 μου!’’

vasilis papageorgiou fight for glory 2 small

Conor McGregor : Οι απαιτήσεις για να παίξει στον Λευκό Οίκο – «100 εκατ. δολάρια και 100 Χρυσές Βίζες»

conor mcgregor Leukos oikos small

Billy G για μάχη με Φεζουλάι στο ‘Fight For Glory 2’ : ‘’Δεν είμαι το φαβορί, αλλά ξέρετε πως κυνηγάω το νοκ άουτ!’’

billy g giannhs fezoulaj fight for glory 2 small

Έδωσαν ραντεβού για ξύλο στο φανάρι για μία… προτεραιότητα στη Νέα Χαλκηδόνα ! (vid)

nea xalkhdona mpounies sto dromo small

‘’Θα σε χτυπήσω’’ : Όλο το βίντεο και η απομαγνητοφώνηση των προκλήσεων μεταξύ Alex Pereira και Magomed Ankalaev στο Λας Βέγκας

alex pereira magomed ankalaev dialogos small

‘‘Εγώ δεν παίζω όπως άλλοι, με μαχητές… Δημοτικού – Δεν υπάρχει φαβορί με Billy G’’, λέει ο Γιάννης Φεζουλάι πριν το ντέρμπι στο ‘Fight For Glory 2’

giannis fezoulaj fight for glory 2 sunenteuksh small

Κώστας Σαρκίρης : ‘’Η μετάβαση στην πυγμαχία είναι η πιο σωστή επιλογή, την Κυριακή στο ‘Fight For Glory 2’ θα δείξω τη δουλειά μου!’’

kostas sarkiris fight for glory 2 synenteuksi poster small

Νικόλας Πρίφτης : ‘’Πιο δύσκολη η μάχη τώρα με Παπανικολάου στο ‘Fight For Glory 2 – Θα γίνει τεχνικό μάτς!’’

nikolas priftis fight for glory 2 dhloseis small

Ιρλανδός μαχητής μετά το σοκ στη Σαγκάη: «Μου φέρθηκαν σαν σκύλο, ζητώ να φύγω από το UFC»

Kiefer Crosbie small

Η Ελληνική Ομοσπονδία Επαγγελματικής Πυγμαχίας παρουσιάζει πρώτη φορά την Επαγγελματική Ζώνη Πρωταθλητή Ελλάδος

zonh epaggelmatikhs pygmaxias 10 small

‘’Πρέπει να τον αφήσετε να παίξει’’: Ο Daniel Cormier ικετεύει τον Dana White να βάλει τον Jon Jones στην κάρτα του UFC White House

daniel cormier jon jones 10 small

Αλέξανδρος Τσόλκας : ‘’Θέλω πολύ αυτή την μάχη με τον εμπειρότερο Παπαγεωργίου – Η πυγμαχία με κάνει καλύτερο άνθρωπο στην κοινωνία!’’

alexandros tsolkas fight for glory 2 small

O Sean Strickland ρίχνει σε σπάρινγκ νεαρό μαθητή με χτύπημα στο σώμα (vid)

sean strickland sparring nearo small

© 2025 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr
    Follow us!
    Copy Link