
Διαβάστε την ανακοίνωση του ‘Α.Σ. Άθλος Κιλκίς’ για την παρουσία του Συλλόγου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Muaythai που λαμβάνει χώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα του Άμπου Ντάμπι με τους δύο νεαρούς αθλητές του, τον Κωνσταντίνο Πουντζουκίδου και την Αναστασία Πουντζουκίδη.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής :
«Ο Κ. Πουντζουκίδης και η A. Πουντζουκίδου μέλη της εθνικής ομάδας Muay Thai στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Abu Dhabi.
Συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Muay Thai, θα λάβουν τρία μέλη της αθλητικής οικογένειας του Άθλου Κιλκίς.
Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης γεννημένος το 2012 θα αγωνισθεί στα -48 κιλά και η Αναστασία Πουντζουκίδου γεννημένη το 2012 στα -40 κιλά θα είναι οι αθλητές που θα πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα Muay Thai στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί στο Abu Dhabi, το διάστημα από 10 έως 20 Σεπτεμβρίου 2025.
Μαζί με την Αναστασία και τον Κωνσταντίνο, θα δώσει το παρόν ως προπονητής Εθνικής ομάδας ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης μαζί με όλο το προπονητικό team της Εθνικής μας.
Ο Α.Σ. "Άθλος" Κιλκίς σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος για την συμμετοχή στην Εθνική ομάδα, τριών μελών της οικογένειας του, υποσχόμενος να σταθεί δίπλα αρωγός στην προσπάθεια τους.
Το διοικητικό συμβούλιο του ‘ΑΘΛΟΥ Κιλκίς’ εύχεται σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας καλή επιτυχία.
Καλή επιτυχία Ελλάδα
Καλή επιτυχία Κιλκίς
Καλή επιτυχία Άθλος Κιλκίς.»



Διαβάστε ακόμα :


























