
Μία νέα διεθνή αγωνιστική πρόκληση αναλαμβάνει ο Γιάννης Παλαιολόγος, καθώς ο «Greek Emperor» θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο Harun Uzun σε μία δυνατή ελληνοτουρκική αναμέτρηση ελευθέρας πάλης στις 19 Δεκεμβρίου 2026, στο πλαίσιο της διοργάνωσης NWL 02 (Next Wrestling League) στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Ο έμπειρος Έλληνας MMA fighter θα δοκιμάσει τις ικανότητές του στην πάλη, σε αγώνα της κατηγορίας των 90 κιλών, που θα πραγματοποιηθεί στο Castello Düsseldorf, με τη διοργάνωση να προβάλλει έντονα τον χαρακτήρα της αναμέτρησης Ελλάδας–Τουρκίας.
Ο Γιάννης Παλαιολόγος αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα των ελληνικών μικτών πολεμικών τεχνών, με πολυετή επαγγελματική παρουσία και συμμετοχές σε σημαντικά διεθνή promotions, όπως τα Bellator MMA, Cage Warriors και OKTAGON MMA. Ο «Greek Emperor», που στο παρελθόν έχει πετύχει σημαντικές νίκες, μεταξύ άλλων απέναντι στον Christian Jungwirth στο OKTAGON 46, επιστρέφει στο διεθνές προσκήνιο με μία διαφορετική αγωνιστική δοκιμασία. Απέναντί του θα βρεθεί ο Harun Uzun, μαχητής με εμπειρία στο επαγγελματικό MMA, σε μία συνάντηση που αναμένεται να συγκεντρώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Δείτε εδώ μεταφρασμένη στα ελληνικά την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης :
«🚨 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ 07 🚨
🇬🇷 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ 🆚 HARUN UZUN 🇹🇷
🔥 ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΜΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ!
Δύο έθνη. Δύο δυνατοί μαχητές. Ένας νικητής! 🏆
Στις 19 Δεκεμβρίου 2026, αυτοί οι δύο αθλητές θα βρεθούν αντιμέτωποι στο NWL 02, στο Ντίσελντορφ!
🤼 ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ | 90 ΚΙΛΑ
Εδώ δεν υπάρχουν δικαιολογίες – μόνο μαχητικό πνεύμα, δύναμη και απόλυτη θέληση για νίκη! 💥
📅 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2026
📍 CASTELLO DÜSSELDORF 🇩🇪
🎟️ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ TICKETHEAD
⚔️ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΑΠΙ;
🇬🇷 TEAM IOANNIS ή 🇹🇷 TEAM HARUN;
👇 Γράψτε στα σχόλια ποιον υποστηρίζετε!
NWL – ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ»
Διαβάστε ακόμα :





















