
Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση πάλης ανάμεσα στον Arman Tsarukyan και τον Dillon Danis δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στην ημερομηνία που είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Η «Real American Freestyle» ανακοίνωσε ότι το «RAF 14» μεταφέρεται από τις 3 στις 23 Οκτωβρίου, με τη διοργάνωση να διεξάγεται στο «BleauLive Theater» του Fontainebleau, στο Λας Βέγκας.
Στο main event ο κορυφαίος lightweight διεκδικητής του UFC, Arman Tsarukyan, θα αντιμετωπίσει τον γνωστό grappler Dillon Danis σε αγώνα για τον middleweight crossover τίτλο της RAF.
Η διοργάνωση δεν διευκρίνισε εάν η αλλαγή της ημερομηνίας συνδέεται άμεσα με τον πρόσφατο τραυματισμό του Danis. Ο Αμερικανός αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον προγραμματισμένο αγώνα MMA με τον Mike Perry στο «Duel Arena 1», περίπου 48 ώρες πριν από τη διεξαγωγή του.
Ο Danis δημοσίευσε εικόνες από ένα βαθύ τραύμα στο χέρι του, το οποίο χρειάστηκε να κλείσει με ράμματα. Τη θέση του απέναντι στον Perry πήρε τελικά ο πρώην αθλητής των UFC και PFL, Brandon Jenkins.
Πριν από τη μάχη του με τον Danis, ο Arman Tsarukyan έχει μία ακόμη ιδιαίτερα απαιτητική αποστολή. Ο Αρμένιος αθλητής είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Mauricio Ruffy στις 19 Σεπτεμβρίου, στο «UFC 331» του Λος Άντζελες.
Αυτό σημαίνει ότι ο Tsarukyan θα χρειαστεί να βγει χωρίς τραυματισμό από τον αγώνα του στο UFC, ώστε να επιστρέψει στη δράση περίπου πέντε εβδομάδες αργότερα για τη διεκδίκηση του crossover τίτλου.
Παράλληλα, η RAF άλλαξε και την ημερομηνία του «RAF 13». Η αναμέτρηση ανάμεσα στους Belal Muhammad και Colby Covington μεταφέρθηκε από τις 19 στις 18 Σεπτεμβρίου, στο «Watsco Center» του Coral Gables στη Φλόριντα.
Δαβάστε ακόμα :




















