
Η Most Valuable Promotions (MVP) του Jake Paul και η Professional Fighters League (PFL) ανακοίνωσαν επίσημα τη συγχώνευσή τους, δημιουργώντας μία νέα παγκόσμια εταιρεία αθλητισμού και ψυχαγωγίας που θα δραστηριοποιείται τόσο στην πυγμαχία όσο και στο ΜΜΑ.
Η ενιαία εταιρεία θα λειτουργεί υπό την επωνυμία της MVP, συνδυάζοντας διοργανώσεις, τηλεοπτικό περιεχόμενο, ανάπτυξη αθλητών και διεθνή διανομή.
Επικεφαλής του νέου σχήματος θα παραμείνουν οι συνιδρυτές της MVP, Jake Paul και Nakisa Bidarian, ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ενώ ο μέχρι σήμερα CEO της PFL, John Martin, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και μέλους του συμβουλίου. Ο Bidarian θα συνεχίσει να επιβλέπει τις πυγμαχικές δραστηριότητες και τις μεγάλες ζωντανές διοργανώσεις της εταιρείας.
Η MVP και η πυγμαχική πλατφόρμα MVPW για τις γυναίκες, θα παραμείνουν οι βασικοί πυλώνες της εταιρείας στο μποξ, ενώ το ρόστερ, οι διεθνείς διοργανώσεις, οι υποδομές και τα media assets της PFL θα αποτελέσουν τη βάση της νέας MVP MMA. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία «fighter-first» πλατφόρμα, με έμφαση στις καλύτερες αμοιβές, στη μεγαλύτερη προβολή και στην ανάπτυξη των προσωπικών brands των αθλητών.
Η επερχόμενη διοργάνωση με κεντρική αναμέτρηση το Usman Nurmagomedov–Archie Colgan θα πραγματοποιηθεί κανονικά υπό την επωνυμία της PFL, ενώ η πλήρης ενοποίηση αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Το νέο σχήμα έχει ήδη προγραμματίσει πέντε διοργανώσεις πυγμαχίας και ΜΜΑ μέσα στον Αύγουστο, σηματοδοτώντας την άμεση έναρξη της νέας εποχής.
Η συγχώνευση ενισχύει σημαντικά την παρουσία του Jake Paul στο επαγγελματικό ΜΜΑ και δημιουργεί μία ακόμη πιο ισχυρή εναλλακτική απέναντι στο UFC. Ο ίδιος τόνισε ότι η συνεργασία με την PFL επιταχύνει το όραμα της MVP, ενώ άφησε ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει στο μέλλον και το δικό του ντεμπούτο στο ΜΜΑ.
Διαβάστε ακόμα :





















