
Η Ronda Rousey προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας πως το event της στο Netflix απέναντι στην Gina Carano στις 16 Μαΐου 2026 θα ξεπεράσει σε απήχηση το UFC White House “Freedom 250” της 14ης Ιουνίου 2026.
Παράλληλα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την κάρτα του UFC κατώτερη, παρουσιάζοντας τη δική της διοργάνωση σαν μια μάχη των αθλητών απέναντι στο κατεστημένο.
Ο Daniel Cormier, ωστόσο, δεν συμφώνησε καθόλου με αυτή την εικόνα. Ο πρώην πρωταθλητής δύο κατηγοριών και νυν σχολιαστής του UFC τόνισε πως, παρότι το Netflix event είναι θετικό βήμα για αθλητές εκτός UFC, δεν υπάρχει πραγματική σύγκριση με την κάρτα στον Λευκό Οίκο, το οποίο θεωρεί ανώτερο σε συνολική ποιότητα.
Η κουβέντα έχει πάρει φωτιά επειδή και τα δύο events διαθέτουν δυνατά ονόματα. Στην κάρτα του Netflix ξεχωρίζουν οι μάχες ‘Ronda Rousey vs. Gina Carano’ και ‘Francis Ngannou vs. Philipe Lins’, ενώ στο UFC White House δεσπόζουν τα ‘Ilia Topuria vs. Justin Gaethje’ και ‘Alex Pereira vs. Ciryl Gane’, κάτι που ενισχύει τη θέση του Cormier πως η κάρτα του UFC είναι η καλύτερη της χρονιάς.
Παρόλα αυτά, ο Cormier υπογράμμισε ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει στα μαχητικά αθλήματα, αφού δίνει περισσότερες ευκαιρίες στους αθλητές να αγωνιστούν και να βγάλουν χρήματα. Eπέμεινε πως «τίποτα δεν θα γίνει ποτέ UFC», αφήνοντας στους φιλάθλους να αποφασίσουν αργότερα ποιο από τα δύο events θα κερδίσει τελικά τη μάχη της απήχησης.
«Τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει UFC», είπε ο Cormier στο YouTube. «Αυτό απλώς δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά τουλάχιστον εκεί φαίνεται πως είναι κάτι αληθινό. Ένα αληθινό event σε μια αληθινή πλατφόρμα, που δίνει σε αυτούς τους ανθρώπους τη δυνατότητα όχι μόνο να βγάζουν τα προς το ζην, αλλά και να τους παρακολουθεί ο κόσμος. Είναι δωρεάν. Είναι το Netflix, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στον κόσμο. Πιστεύω πως αυτό που έχουν κάνει με αυτή την κάρτα Carano-Rousey είναι ότι δημιούργησαν έναν πραγματικό χώρο για να αγωνίζονται άνθρωποι εκτός UFC.»
Διαβάστε ακόμα :
Διαβάστε ακόμα :


























