
Ο Daniel Cormier εκτιμά πως το κοινό ίσως δει την καλύτερη εκδοχή του Khamzat Chimaev στο UFC 328, εκεί όπου ο αήττητος πρωταθλητής θα υπερασπιστεί για πρώτη φορά τον middleweight τίτλο του απέναντι στον πρώην πρωταθλητή Sean Strickland στις 9 Μαΐου στο Newark.
Η ένταση γύρω από το συγκεκριμένο ματς είναι ήδη μεγάλη, καθώς οι δύο αθλητές έχουν ανοικτή κόντρα εδώ και καιρό, με φόντο και τις κοινές προπονήσεις που είχαν στο παρελθόν.
Ο Sean Strickland έχει υποστηρίξει ότι ο Khamzat Chimaev λειτουργούσε σαν bully στο γυμναστήριο και πως ο ίδιος τον έβαλε στη θέση του, ενώ από την άλλη ο Chimaev απάντησε υπενθυμίζοντας την κυριαρχική νίκη του επί του Dricus du Plessis, ο οποίος είχε ήδη νικήσει δύο φορές τον Strickland σε αγώνες τίτλου. Αυτή η προσωπική κόντρα κάνει το ματς του UFC 328 ακόμη πιο “καυτό”.
Σύμφωνα με τον Daniel Cormier, τώρα, ο Khamzat Chimaev έχει φτάσει την προετοιμασία του σε άλλο επίπεδο. Όπως ανέφερε, ακούγονται ιστορίες από το camp του πως ο πρωταθλητής ζητά από ελίτ αθλητές να προπονούνται όσο πιο σκληρά γίνεται μαζί του, ακόμη και να προσπαθούν να τον υποτάξουν, προσφέροντάς τους μάλιστα και οικονομικό κίνητρο. Για αυτό ο Cormier είπε χαρακτηριστικά πως ο Chimaev έχει ουσιαστικά “βάλει επικήρυξη στον εαυτό του”.
Παρότι ο Cormier δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στις παλιές προπονήσεις των δύο, ξεκαθάρισε πως δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο Khamzat Chimaev είναι αθλητής που λυγίζει εύκολα. Την ίδια στιγμή, αναγνώρισε πως και ο Sean Strickland δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που κάνει τη μάχη τους ακόμη πιο αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα ενόψει του UFC 328.
Διαβάστε ακόμα :

























