
Δύο παγκόσμιοι τίτλοι της Global Boxing Federation (GBF) θα βρίσκονται στο επίκεντρο του «ICE MAN FIGHT NIGHT 3», που πραγματοποιείται το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της διοργάνωσης, ο Ζαφείρης «The Iceman» Κωτσάκης θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Jack «The Athenian» McLean για τον παγκόσμιο τίτλο GBF στην πυγμαχία, ενώ ο Αντριατίκ Τσάμι θα διεκδικήσει αντίστοιχη ζώνη στο kickboxing απέναντι στον Danny Anderson.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 19:00, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη διεθνή διαιτητική παρουσία της GBF.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου :
«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ICE MAN FIGHT NIGHT 3
ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ – ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ – ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΡΑΣΗ!
Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2026, το Περιστέρι γίνεται το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων!
Το ICE MAN FIGHT NIGHT 3 επιστρέφει δυναμικά, παρουσιάζοντας δύο κορυφαίες διεθνείς αναμετρήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν για τους παγκόσμιους τίτλους της Global Boxing Federation (GBF).
Η μεγάλη διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 19:00, υπό την αιγίδα της Global Boxing Federation και με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.
Δύο σπουδαία main events, με αθλητές υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία, αναμένεται να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις στους φίλους της πυγμαχίας και του kickboxing.
🥊 MAIN EVENT 1 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ GBF
ΖΑΦΕΙΡΗΣ «THE ICEMAN» ΚΩΤΣΑΚΗΣ 🇬🇷 vs JACK «THE ATHENIAN» MCLEAN 🇬🇧
Ο Ζαφείρης «The Iceman» Κωτσάκης αντιμετωπίζει τον Βρετανό Jack «The Athenian» McLean σε μια αναμέτρηση πυγμαχίας με έπαθλο τον παγκόσμιο τίτλο της Global Boxing Federation.
Μια διεθνής αναμέτρηση Ελλάδας – Μεγάλης Βρετανίας, στην οποία οι δύο αθλητές θα διεκδικήσουν τη θέση τους στην κορυφή, με τον παγκόσμιο τίτλο να αποτελεί το μεγάλο διακύβευμα της βραδιάς.
🥊 MAIN EVENT 2 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ KICKBOXING GBF
ΑΝΤΡΙΑΤΙΚ ΤΣΑΜΙ 🇬🇷 vs DANNY ANDERSON 🇬🇧
Στη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση της βραδιάς, ο Αντριατίκ Τσάμι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Βρετανό Danny Anderson σε έναν αγώνα Kick Boxing για τον παγκόσμιο τίτλο της Global Boxing Federation.
Ο Τσάμι, έμπειρος αθλητής με παρουσία στα ρινγκ και μέλος του Elite Fight Club Athens, θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό μαχητή, ο οποίος εκπροσωπεί το Apache Gym.
Η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο παγκόσμιος τίτλος προσδίδει ξεχωριστή σημασία σε αυτή τη διεθνή μονομαχία.
🌍 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΣ GLOBAL BOXING FEDERATION
Ξεχωριστή θέση στη διοργάνωση έχει η διεθνής διαιτησία της Global Boxing Federation.
Από το 2022 έχει συγκροτηθεί και αναγνωριστεί ένας πυρήνας οκτώ διεθνών διαιτητών κατηγορίας A Class, οι οποίοι αποτελούν μέρος της διεθνούς διαιτητικής παρουσίας της ομοσπονδίας και ενισχύουν την προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή αγώνων υψηλού επιπέδου.
Οι οκτώ διεθνείς διαιτητές είναι:
* Theodoridis Stilianos
* Michailidis George
* Michailidis Charalampos
* Tasiopoulos Ioannis
* Kataliakos Panagiotis
* Michailidis Panagiotis
* Bougioukas Evagelos
* Kampatsikas Stamatios
Εκπρόσωπος της Global Boxing Federation στην Ελλάδα από το 2022 είναι ο Βορειοελλαδίτης Δημήτρης Πουρουτζόγλου.
Η παρουσία της διεθνούς διαιτησίας αναδεικνύει τη σημασία που αποδίδεται στην αξιοπιστία, στην εφαρμογή των κανονισμών και στην οργάνωση των δύο αγώνων για τους παγκόσμιους τίτλους.
🏆 ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ – ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ
Το ICE MAN FIGHT NIGHT 3 φιλοδοξεί να προσφέρει μια ξεχωριστή βραδιά μαχητικών αθλημάτων, με διεθνείς αναμετρήσεις, κορυφαίους αθλητές και δύο παγκόσμιους τίτλους της GBF στο επίκεντρο.
Η Ελλάδα και η Μεγάλη Βρετανία συναντιούνται στο ρινγκ, σε μια διοργάνωση που υπόσχεται ένταση, αγωνιστικό πάθος και δυνατές στιγμές.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2026!
📍 Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» – Περιστέρι
🕖 Ώρα προσέλευσης: 19:00
🥊 ICE MAN FIGHT NIGHT 3
ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ. ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!»


Διαβάστε ακόμα :























