
Με εξαιρετική παρουσία και πολύ δυνατές εμφανίσεις συμμετείχε την Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 ο σύλλογος μαχητικών αθλημάτων ‘Iron Team Αγίας Βαρβάρας’ στο Κύπελλο ACROPOLIS, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική του πορεία στον χώρο.
Υπό την καθοδήγηση των προπονητών Μπάμπη Τουγκούση και Στέλλας Ζουγανέλη, η ομάδα έδωσε το “παρών” στη διοργάνωση με 14 αθλητές, με αρκετούς από αυτούς να αγωνίζονται μάλιστα και σε διπλά στυλ, καταθέτοντας μεγάλη προσπάθεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο απολογισμός για τον σύλλογο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός, καθώς το ‘Iron Team Αγίας Βαρβάρας
’ ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του με 13 Χρυσά μετάλλια, 3 Ασημένια και 4 Χάλκινα, δείχνοντας την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.
Οι αθλητές του συλλόγου αγωνίστηκαν με μαχητικότητα, πειθαρχία και αγωνιστικό πνεύμα, πετυχαίνοντας μια συνολική παρουσία που ξεχώρισε στη διοργάνωση.
Ακόμα πιο σημαντική ήταν η διάκριση του συλλόγου στη συνολική κατάταξη, καθώς το Iron Team Αγίας Βαρβάρας κατέκτησε την 3η θέση στη γενική βαθμολογία ανάμεσα σε 59 συλλόγους.
Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία επιτυχία, που αποτυπώνει τη συστηματική δουλειά των προπονητών, τη συνέπεια των αθλητών και τη συνολική προσπάθεια ολόκληρης της ομάδας.
Δείτε κολάζ φωτογραφιών :


Διαβάστε ακόμα :

























