Η διοργάνωση του Sargis Petrosyan, το ‘Adrenaline Explosion’ ανοίγει ξανά τις πύλες του 18 Μαΐου στη ΧΑΝΘ.
Διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση :
«Στις 18 Μαΐου, το Ανοιχτό Γυμναστήριο της ΧΑΝΘ θα μετατραπεί σε Αρένα Αδρεναλίνης, φιλοξενώντας την κορυφαία διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων στη Βόρεια Ελλάδα: Adrenaline Explosion!
Οι καλύτεροι αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανεβαίνουν στο ρινγκ για μια βραδιά γεμάτη σκληρές αναμετρήσεις, αμείλικτη δράση και αληθινό πάθος για τη μάχη.
Kickboxing και Πυγμαχία ενώνονται σε ένα εκρηκτικό event που θα δοκιμάσει τα όρια των αθλητών και θα προσφέρει ανεπανάληπτο θέαμα στο κοινό.
Ο διοργανωτής της βραδιάς, Sargis Petrosyan, εγγυάται αναμετρήσεις κορυφαίου επιπέδου, μάχες χωρίς συμβιβασμούς, δυνατές συγκινήσεις και μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις!
Ετοιμάσου για μια νύχτα γεμάτη μάχες, ένταση και αγωνιστικό μεγαλείο!»
Διαβάστε ακόμα :