O Άννης Δομετίου ετοιμάζει μια εκρηκτική επετειακή κάρτα για το 30ο event του ‘Mad Dog WKF Tournament’.

O συγκεκριμένος αριθμός διοργανώσεων συμπληρώνεται την στιγμή που λαμβάνουν χώρα τα 10 χρόνια παρουσίας του promotion στα μαχητικά δρώμενα της χώρας.
Όπως έχουμε πληροφορηθεί, οι πρώτοι αθλητές που θα πλαισιώσουν την fight card θα είναι A’ Class κάτι που εγγυάται για θέαμα υψηλού επιπέδου σε ένα matchmaking έτσι όπως μόνο ο Δομετίου ξέρει να το φέρνει εις πέρας.
Να επισημάνουμε πως τα Sparring Days του Νοεμβρίου (διαβάστε για αυτά εδώ ) αποτελούν προπομπό επιλογής για την μεγάλη επετειακή διοργάνωση του Δεκεμβρίου.
Διαβάστε ακόμα :
- ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ : Οι Τούρκοι φοβήθηκαν μη χάσουν και έκοψαν στη μέση τον αγώνα της Δέσποινας Μακρή! (vid)
Ακολουθείστε το UFight.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλα τα τελευταία μαχητικά νέα για το ΜΜΑ στο ufight.gr
