Με νέο αντίπαλο τον Γιώργο Χριστόπουλο, που παίρνει την θέση του Βαλεντίνου Κυριακίδη, θα αγωνιστεί ο Ανδρέας Μπιμπάι στο ρινγκ του ‘Legends Final Combat – LFC’ στις 12 Νοεμβρίου.
Ο δυνατός μαχητής του ‘Glory Club Nikitoglou’ συναντά τον fighter από το ‘Pliakos Camp’ σε μία μάχη ρεβάνς των δύο στα 86 κιλά με όρους Κ1.
Διαβάστε την ανακοίνωση του promotion :
«Μια αλλαγή αντιπάλου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη αγωνία για την κατηγορία των 𝟖𝟔𝐤𝐠 της 𝐌𝐚𝐢𝐧 𝐂𝐚𝐫𝐝.
Στον επερχόμενο αγώνα του 𝐋𝐞𝐠𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭, δύο αξιοσημείωτοι αθλητές επιστρέφουν στο ρινγκ για να επιλύσουν τις διαφορές τους και να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος.
Ο Ανδρέας Μπιμπάι από το 𝐆𝐥𝐨𝐫𝐲 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐍𝐢𝐤𝐢𝐭𝐨𝐠𝐥𝐨𝐮 πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Γιώργο Χριστόπουλο από το 𝐏𝐥𝐢𝐚𝐤𝐨𝐬 𝐂𝐚𝐦𝐩 σε έναν αγώνα ρεβανς, 𝟑𝐗𝟑 με ορούς 𝐊𝟏.
Οι δύο αυτοί εξαιρετικοί μαχητές είναι γνωστοί για τη δύναμη, την εκρηκτικότητα και την αποφασιστικότητά τους στο ρινγκ.
Δεν χωράνε προγνωστικά για τον νικητή, καθώς αυτή η αναμέτρηση είναι γεμάτη ένταση και αγωνία. Οι δυο τους είναι διψασμένοι για τη νίκη και είναι έτοιμοι να προσφέρουν έναν ακόμη αξέχαστο αγώνα στο ρινγκ των θρύλων.»
![uprime gr eshop](/images/aab/uprime-gr-eshop.jpg)
Διαβάστε ακόμα :
Ακολουθείστε το UFight.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλα τα τελευταία μαχητικά νέα για το ΜΜΑ στο ufight.gr