03   03   03   03
Πέμπτη,28 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Μαχητής του UFC κατεβάζει με μπουνιές κλέφτη από το αυτοκίνητό του εν κινήσει! (βίντεο)

jordan williams 77

Την Τετάρτη μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Jordan Williams, μαχητής του UFC στην welterweight κατηγορία, μοιράστηκε με τους ακολούθους του ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

banner new 233

Σε αυτό βλέπουμε έναν κλέφτη να μπουκάρει στο ξεκλείδωτο παρκαρισμένο αυτοκίνητο του αθλητή και να το οδηγεί με σκοπό να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ωστόσο ο Williams αντιλαμβάνεται άμεσα τι γίνεται, βγαίνει έξω τρέχοντας από το κατάστημα στο οποίο βρίσκονταν, ανοίγει την πόρτα και ξεκινά στις μπουνιές και τις γονατιές τον ληστή.

Καταφέρνει τον σηκώνει από την θέση του οδηγού, να τον πετάξει εκτός, ενώ εκείνος μετέπειτα το σκάει μακριά όπου φύγει-φύγει για να γλυτώσει περαιτέρω ξυλοκόπημα.

Στο μήνυμά του ο αθλητής αναφέρει πως μετάνιωσε που δεν ξάπλωσε κάτω στο τσιμέντο τον ληστή ώστε να τον γρονθοκοπήσει ακόμα πιο άσχημα, αλλά τουλάχιστον έσωσε το αυτοκίνητό του.

Επίσης πλέον θα προσέχει να μην το αφήνει πουθενά ξανά ξεκλείδωτο.

Ο Williams κατάφερε να μπει στο UFC μέσα από το ‘Dana White’s Contender Series’ το 2020 και έκτοτε έχει κάνει δύο αγώνες μέσα στο οκτάγωνο, οι οποίοι και οι δύο κατέληξαν σε ήττα. Η τελευταία ήταν από τον Mickey Gall με υποταγή από οπίσθιο πνιγμό τον Ιούλιο.

Δείτε τι συνέβη :

Διαβάστε ακόμα :

jiutopia afisa 5

Ακολουθείστε το UFight.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία μαχητικά νέα για το ΜΜΑ στο ufight.gr

 
 

aaabbhu6e

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr