
Η Κάλλια Κουρούνη, η κορυφαία Ελληνίδα πυγμάχος που μας κάνει υπερήφανους στα ρινγκ παγκοσμίως, εδώ και αρκετά καιρό έρχεται στο Μαϊάμι των ΗΠΑ σε επαφή με τον Σταύρο Φλώρο, αυτό τον πραγματικό Survivor της ζωής.
Όπως είναι γνωστό ο Σταύρος Φλώρος μετά το ατύχημα που είχε στον Άγιο Δομήνικο κατά τα γυρίσματα του ‘Survivor’ , βρίσκεται στο Μαϊάμι για την αποκατάσταση των κινητικών του προβλημάτων.
Η ‘Pink Tyson’ εδώ και αρκετό καιρό έρχεται σε επαφή με τον Σταύρο Φλώρο στηρίζοντας τους ανθρώπους του που έχουν ταξιδέψει στην Αμερική και βρίσκονται εκεί δίπλα του.
Σε επικοινωνίες μαζί της, η Κάλλια εξαρχής μας τόνιζε για το πόσο σπουδαίο παιδί είναι ο Σταύρος και την φοβερή αληθινά μαχητική ψυχή που έχει που δίνει έμπνευση σε όλους γύρω του.
Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που έγραψε η σπουδαία μας αθλήτρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κοινές φωτογραφίες μαζί του.
Διαβάστε εδώ :
«ADMIRING,PROUDNESS,INSPIRATION,WARRIOR,ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ balls 🎱 🎱 are the words I feel for you and I wish you was older to be my boyfriend as i call you like that ..,😂😂😂😂
ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ,και ξέρω πολύ καλά. Σε αυτήν την σημερινή αυτοπεποίθηση και χαμόγελο που είδα ,ξέρω εγώ σε βοήθησα λιγάκι να πάρεις τα πάνω σου!!Σε αγαπάω ,για αυτή την πτυχή του χαρακτήρα μου ..που σπάνια την δείχνω αλλά εσύ σε μισό λεπτό είχες ήδη κερδίσει ,για να την δεις ..
Ποια είναι η Καλλια, όχι η PINK TYSON . Και οι αδερφές σου και ο μπαμπάς σου και η μαμά σου (θα την γνωρίσω προσωπικά μαζί με τους άλλους ..πολύ σύντομα )είστε μια εξαιρετική οικογένεια και εύχομαι να συμβάλω σαν νονά στο μέλλον 😂😂😂
29 Αυγούστου θα είσαι μαζί μου ..μέσα μου και η νίκη θα είναι αφιερωμένη σε εσένα και έχω μεγαλύτερο κίνητρο τώρα!
Και στον επόμενο αγώνα είπαμε ροζ Πόδι με logo PINK TYSON 😂😂😂μπορούμε να προστεθούν και can I add some hello kitty stickers also ????pleaseeeeeeee ,🥊🥊🥊🥊💪🏼💪🏼💪🏼💗💗
Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και μόνο χαρές στο εξής.»
Διαβάστε ακόμα :




















