
Μία φοβερή μάχη έδωσαν Οδυσσέας Τσακουρίδης και Gelian Rojku στο main event του ‘Scorpion Boxing Prive’ με το αποτέλεσμα να τελειώνει πλειοψηφικά ισοπαλία.
Ο Τσακουρίδης, αθλητής του Χρήστου Γρηγορόπουλου, προέρχονταν από την επικράτηση με στοπ απέναντι στον Τάσο Καραγιαννίδη στο ‘Fight For Glory 3’, ωστόσο εδώ τα πράγματα όπως φάνηκε ήταν πιο απαιτητικά.
Ο Rojku του ‘Elite Fight Club’ στην Ελλάδα με προπονητή τον Adriatic Cami, είναι ένας πυγμάχος με 9-0 επαγγελματικό ρεκόρ και σίγουρα έδωσε στον Τσακουρίδη ίσως την πιο απαιτητική μάχη της καριέρας του ως τώρα εκτός ερασιτεχνικών αναμετρήσεων.
Και οι δύο πυγμάχοι πρόσφεραν θέαμα με γερές γροθιές να προσγειώνονται εκατέρωθεν και να ενθουσιάζουν το κοινό στην διοργάνωση του Γιώργου Σαριδάκη στο Κλειστό της Δραπετσώνας.
Σίγουρα θα θέλαμε να ξαναδούμε αυτή την μάχη ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς πυγμάχους.
Δείτε στιγμιότυπα από ερασιτεχνικές λήψεις :


Διαβάστε ακόμα :

























