03   03   03   03
Πέμπτη,28 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

H E.O.M. υπέγραψε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρία ‘Sparta’!

sparta eom 1

Nέα μεγάλη συνεργασία ανακοινώνει σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών με την υπογραφή συνεργασίας με την κορυφαία παγκοσμίου βεληνεκούς εταιρία 'Sparta', που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και προμήθεια μαχητικού εξοπλισμού για το ΜΜΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση :

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη μεγαλύτερη και πιο γνωστή εταιρία κατασκευής και προμήθειας εξοπλισμού ΜΜΑ στον κόσμο, τη «Sparta». Η «Sparta», αποτελεί μεταξύ των άλλων επίσημο κατασκευαστή των κλουβιών ΜΜΑ του UFC και αποκλειστικό προμηθευτή των UFC Gym παγκοσμίως.

Η παραπάνω συνεργασία αποτελεί μια τεράστια επιτυχία, καθώς η Ε.Ο.Μ. δίνει μεγάλη βαρύτητα στην σύναψη ουσιαστικών συνεργασιών με τους κορυφαίους επαγγελματίες σε κάθε τομέα, για να μπορεί να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη ποιότητα υλικού και υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου, έχουν εξασφαλιστεί σημαντικά προνόμια για όλα τα Σωματεία μέλη της όσων αφορά, τόσο το μαχητικό εξοπλισμό, όσο και τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων. Τα ενδιαφερόμενα Σωματεία μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία και να ενημερώνονται για τα προνόμιά τους και τα διαθέσιμα προϊόντα.

Η υπογραφή του συμβολαίου μεταξύ της Ε.Ο.Μ. και της «Sparta» έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης (λόγω των συνθηκών), όπου και σφραγίστηκε επίσημα αυτή η συνεργασία που θα αποτελέσει ορόσημο για το Παρόν και το Μέλλον του ΜΜΑ.

 

aaabbhu6e

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr