03   03   03   03
Παρασκευή,29 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

Go ‘FORCE – 1’ … or go home!

gantia force1 0

Οι δυνατές μάχες θέλουν και δυνατά... γάντια και να είστε σίγουροι πως θα τα βρείτε μόνο στην "FORCE-1 - Martial Arts''!

Σήμερα έχουμε αναπτύξει μια ειδικά σχεδιασμένη πρόταση για όλους εσάς που θέλετε να προπονηθείτε με τα πιο ποιοτικά γάντια & ταυτόχρονα να δείξετε το πάθος σας για το kickboxing ή την πυγμαχία με καλόγουστες λεπτομέρειες!

  • Έτσι, τα κορυφαία γάντια 𝐅-𝟗𝟗𝟖 & 𝐅-𝟗𝟗𝟑... όμορφα & ποιοτικά... με το μελετημένο ανατομικό σχήμα και το ενισχυμένο γέμισμα εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα άνεσης, προστασίας, εργονομίας και διαχρονικής αντοχής!
  • Η καινοτομία τους είναι η ενισχυμένη προστασία στον καρπό, η οποία προσφέρει ανώτερη υποστήριξη, σταθερό κράτημα και καλύτερη απορρόφηση των χτυπημάτων όταν βρίσκεσαι σε θέση quard!
  • Και σε αυτό το μοντέλο σας δίνεται η επιλογή του ποιοτικού συνθετικού δέρματος (PU) & εννοείται του γνήσιου δέρματος κορυφαίας ποιότητας #cowhide❕❗️❕

⚠️Και τα 2 υπόσχονται πολύ δυνατές προπονήσεις!

ΥΓ. Λόγω της κορυφαίας μας ποιότητας σας διαβεβαιώνουμε για την αντοχή και την διάρκεια των προϊόντων μας στο χρόνο και σας παρέχουμε την εγγύηση άμεσης & δωρεάν αντικατάστασης των δερμάτινων προϊόντων για 6 μήνες και των PU για 3 μήνες!

 

aaabbhu6e

Tags:

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr