03   03   03   03
Πέμπτη,28 Μαρτίου, 2024

UPRIME EKSOPLISMOS BANNER

.

.

To ufight.gr κλείνει σήμερα 9 χρόνια στην πιο διδαχτική χρονιά του

ufight 9 xronia

Το ufight.gr κλείνει σήμερα 9 χρόνια λειτουργίας και αυτή η επέτειος μας βρίσκει στην κορυφή επισκεψιμότητας σε ότι αφορά την ειδησεογραφία του μαχητικού αθλητισμού, δικαιώνοντας όλους τους κόπους και όλο το όραμα που είχαμε.

Το ξεκίνημα έγινε με χαμηλά «το γάντι» και όχι «την μπάλα», όμως εξελίχθηκε σε κάτι εντυπωσιακό.

Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Χαρακτηριστικά τον προηγούμενο μήνα (Ιανουάριος 2023) αγγίξαμε τους μισό εκατομμύριο μοναδικούς αναγνώστες και το 1 εκατομμύριο προβολών σελίδων!

ufight dedomena google

Το 2022 έγινε και μια αλλαγή που όπως αποδείχτηκε την θέλατε και εσείς πολύ! Ανοιχτήκαμε και σε ειδησεογραφία που αφορά κοινωνικά και πιο χαλαρά θέματα , μιας και ο μαχητικός αθλητισμός δεν μπορεί να θεωρείται αποκομμένος από κοινωνικά δρώμενα.

Υπόσχομαι πως θα συνεχίσουμε ακριβώς στο ίδιο μοτίβο εξελίσσοντάς το.

Την προηγούμενη σεζόν την ίδια στιγμή που αισθάνθηκα στο πετσί μου τι θα πει προδοσία από δικό σου άνθρωπο, ταυτόγχρονα η ζωή μου χάρισε εκείνον που πίστεψε ουσιαστικά και ειλικρινώς στο όραμά μας και που θα δείτε να ξετυλίγεται μπροστά σας από αυτή την χρονιά.

Το πρώτο από τα δύο επόμενα ‘παιδιά’ μου θα έρθει φέτος στο φως με πολύ αγάπη και μεράκι. Είμαι σίγουρος ότι θα το αγαπήσετε, όπως έγινε και με το ufight.gr .

Αυτή η χρονιά δρομολογεί εξελίξεις και φέρνει νέα δεδομένα. Στα 10 χρόνια του ufight.gr πολλά πράγματα θα είναι διαφορετικά, με νέο … αέρα!

Μαζί θα το ζήσουμε και αυτό το ταξίδι που θα είναι εξίσου συναρπαστικό!

Με εκτίμηση,

Βάιος Μπρουζιώτης

 
 

aaabbhu6e

Ακολουθείστε το UFight.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία μαχητικά νέα για το ΜΜΑ στο ufight.gr

barkas eom banner new

 

uprime gantia pygmaxias shop now

uprime gantia pygmaxias 1

FACEBOOK - Ροή Ειδήσεων

© 2024 UFight.gr, Powered by web-doctor.gr