Ο Dan Severn υπονοεί άφησε τον Royce Gracie να τον κερδίσει στο UFC 4 ! Σκληρός απέναντι στον Helio Gracie ! (vid)

on . Posted in Uvideos

ajtg

Όταν ο Royce Gracie αντιμετώπισε τον Dan Severn στο UFC 4 ήταν στα 83 κιλά και ο αντίπαλός του στα 117 .

O Severn πέρασε 15 λεπτά σφυροκοπώντας τον Royce στο έδαφος προτού πιαστεί στην παγίδα τριγωνικού πνιγμού και ηττηθεί .

Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Submission Radio ενθυμούμενος εκείνη την αναμέτρηση o Severn είπε πως είδε τον Helio Gracie , τον πατέρα του Royce , να είναι σχεδόν έτοιμος να ρίξει την λευκή πετσέτα και έδωσε για αυτό την νίκη στον γιο του επειδή αισθάνθηκε λύπηση για αυτόν .

Δείτε όσα χαρακτηριστικά αναφέρει :

''Όταν λέω στους ανθρώπους ότι ήμουν περισσότερο διχασμένος στη συνείδησή μου με αυτόν τον αντίπαλο σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο , οι περισσότεροι πιθανότατα ποτέ δεν θα το καταλάβουν αυτό .

Ξέρετε , κατά την διάρκεια του ματς και πιστεύοντας σφόδρα ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής κοίταξα μέσα στην ψυχή του και τον είδα να κοιτάει τον πατέρα του έξω από το κλουβί και μπορούσα να διαβάσω ακριβώς τι σκέφτονταν μέσα στο μυαλό του .

aykg

Τα μάτια του ήταν σαν να έλεγαν ''πατέρα αντέχω εδώ μέσα , αλλά αν θες να ρίξεις την λευκή πετσέτα δεν θα σου κρατήσω κακία΄΄ . Και τότε πήγα από τα μάτια του Royce και κοίταξα στην πλευρά του Helio έξω από το κλουβί και ο Helio με κοίταζε κρατώντας την πετσέτα στα χέρια του , φέρνοντάς την μάλιστα ψηλά με σταυρωμένα τα χέρια και τότε τον είδα να κουνάει το κεφάλι του αρνητικά υπονοώντας ''όχι'' .

Και σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή γερομπάσταρδε θα με άφηνες να σκοτώσω το παιδί σου εδώ μέσα για το Gracie Jiu Jitsu , θα το 'κανες στ' αλήθεια ε ;

Και αναρωτιέμαι με τον εαυτό μου αν έκανα tap out επειδή κάποιος με κέρδισε ή αν το έκανα επειδή αρνήθηκα αυτό που έπρεπε να κάνω σε έναν άλλο συνάθρωπό μου ;

Είμαι ο μόνος που μπορεί να απατήσει σε αυτή την ερώτηση .''

Σας παραθέτουμε από κάτω το βίντεο του αγώνα για να κρίνετε και μόνοι σας .

Video :