Σχολείο Εκπαιδευτών Krav Maga I.S.A. για επαγγελματίες και πολίτες 7-11 Νοεμβρίου!

on . Posted in Ustrike-more

force 1 tasos tsalas 10

krav maga 100

fight club open banner 1

Από αυτή την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου διοργανώνεται το Σχολείο Εκπαιδευτών I.S.A. που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες , όσο και σε απλούς πολίτες.

Εισηγητές είναι οι Αθανάσιος Αυγολούπης και Χρήστος Πρωτονοτάριος αποτελώντας μια πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Αυτοάμυνας & Αυτοπροστασίας σε συνεργασία με την I.S.A - The Israeli Security Academy .

Η πενταήμερη εντατική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στον Κορυδαλλό (Πόντου 10) και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6949343412 , ενώ το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Διαβάστε την ανακοίνωση :

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ KRAV MAGA I.S.A

Εισηγητές:

· Αθανάσιος Αυγολούπης
Head Representative I.S.A
Chief Instructor Krav Maga I.S.A
Counter Terror & Combat Shooting Instructor
V.I.P Protection Instructor

· Χρήστος Πρωτονοτάριος
Founder & Owner - Self Defense & Self Protection Educational Organization
Chief Instructor - Protonotarios Krav Maga
Master Instructor - Tactical Blade System

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 07/11
10:00 - 14:00
Πέμπτη
10:00 - 14:00
Παρασκευή
10:00 - 14:00
Σάββατο
15:00 - 20:00
Κυριακή
10:00 - 18:00

Το σχολείο εκπαιδευτών Krav Maga I.S.A απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες (στρατιωτικούς,σώματα ασφαλείας,security) όσο και σε απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται για την αυτοάμυνα & αυτοπροστασία τους.Για την συμμετοχή των πολιτών απαιτείται προσκόμιση λευκού ποινικού μητρώου.

Στην 5μερη εντατική εκπαίδευση θα διδαχτεί η βασική ύλη του Krav Maga της I.S.A - The Israeli Security Academy από τον Επικεφαλή Εκπαιδευτή & Αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα Αθανάσιο Αυγολούπη & τον Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Αυτοάμυνας & Αυτοπροστασίας Χρήστο Πρωτονοτάριο.

Τα διπλώματα που θα δοθούν θα είναι από την I.S.A εταιρεία εκπαιδεύσεων η οποία είναι αναγνωρισμένη απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ.

www.chprotonotarios.com

krav maga 165

fight club open banner 1

aaabbhu6e

christos protonotarios 09299