Με εξοπλισμό ‘SAP’ και ‘TOP TEN’ από SEVEN HELLAS η Εθνική Kickboxing στην Ιταλία!

on . Posted in Ustrike-more

aaabbhu6e

seven sap top ten 2999

Για ακόμα μία φορά η 'SEVEN HELLAS' κατάφερε να ικανοποιήσει απόλυτα τις προσδοκίες με τον εγκεκριμένο εξοπλισμό της WAKO που παρείχε κατ'αποκλειστικότητα στην Εθνική Ομάδα Kickboxing που εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα στην Ιταλία τις προηγούμενες μέρες κατά την διεξαγωγή του παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων/Εφήβων της ομοσπονδίας.

Όλοι οι Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν με μαχητικό εξοπλισμό από τις εταιρείες SAP και TOP TEN που έχουν εκπροσώπηση στην χώρα μας από την εταιρεία του Ηλία Μαστρανδρέα.

Αξίζει να επισημάνυμε πως τον εξοπλισμό της SAP τον βρίσκετε αποκλειστικά στην Ελλάδα στην SEVEN HELLAS, ενώ η εταιρεία διαθέτει και την αποκλειστικότητα της TOP TEN για την Νότια Ελλάδα.

Η 'SEVEN HELLAS' δέχτηκε συγχαρητήρια για την άμεση ανταπόκριση στην παροχή του μαχητικού εξοπλισμού, ενώ ο Ηλίας Μαστρανδρέας σήμερα μέσω του ufight.gr τονίζει :

«Στόχος ήταν , είναι και θα είναι να παρέχουμε με αμεσότητα τον καλύτερο πιστοποιημένο και εγκεκριμένο από την WAKO εξοπλισμό στους Έλληνες αθλητές που για ακόμα μια φορά σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα μας έκαναν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν αθλητές, προπονητές και επισήμους σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση!

Η 'SEVEN HELLAS' εγγυάται να είναι ο κύριος αρωγός των προσπαθειών τους.»

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την 'SEVEN HELLAS' είναι το 6977 203138

Το email της εταιρείας είναι το : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

aaabbhu6e

μαχαιρι 8