Το νέο δημιούργημα της SEVEN HELLAS ονομάζεται Powersports.gr !

on . Posted in Ustrike-more

aaabbhu6e

seven hellas powersports 1

H 'SEVEN HELLAS' ανακοινώνει την δημιουργία του site - eshop www.powersports.gr και όπως πάντα προσπαθεί να καινοτομει σε έναν από τους γοητευτικότερους χώρους του αθλητισμού, τον μαχητικό.

Από σήμερα οι λάτρεις των πολεμικών τεχνών και δυναμικών αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τον κορυφαίο μαχητικό εξοπλισμό της εταιρείας SEVEN HELLAS και πολλών ακόμα επώνυμων εταιρειών που αντιπροσωπεύει επίσημα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα e-shop ανήκει στην εταιρεία του Ηλία Μαστρανδρέα που κινείται με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αθλητών , των Δασκάλων και τον Σχολών και την διαχειρίζεται ο νέος συνεργάτης της SEVEN HELLAS, Δημήτρης Δημητριάδης.

Το επόμενο διάστημα και μέσω των social media θα αναρτώνται links-σύνδεσμοι της ιστοσελίδας με τα προϊόντα της 'SEVEN HELLAS' που μπορείτε να βρείτε εκεί.

Όλη η εταιρεία, κινείται σε μία νέα εποχή βάση των αναγκών του μεγάλου όγκου του κοινού που την εμπιστεύεται και την ακολουθεί, με ανακοινώσεις συνεχώς νέων πρωτοβουλιών, συνεργασιών και προϊόντων ειδικά το τελευταίο διάστημα.

www.powersports.gr

Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών στις οποίες έχει προχωρήσει η 'SEVEN HELLAS' :

Το energy drink 'SILBER PFEIL –Mercedes Benz AMG' σε αποκλειστικότητα από την 'SEVEN HELLAS' !

Ο Ανδρέας Καλύμνιος είναι ο νέος δυνατός συνεργάτης της 'SEVEN HELLAS' !

aaabbhu6e