Σεμινάριο Αγωνιστικής Αυτοάμυνας με τον Αντώνη Μαυρομμάτη στην Θήβα Κυριακή 13 Μαΐου

on . Posted in Ustrike-more

force1 autoamina 7

aaabbjid4h

Η εταιρεία 'FORCE 1' του Τάσου Τσάλα σε συνεργασία με το 'Pagratis Club Thiva και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing παρουσιάζουν την Κυριακή 13 Μαΐου το πρώτο τρίωρο σεμινάριο (14:00 – 17:00) για την Αγωνιστική Αυτοάμυνα.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει ο υπεύθυνος επιμόρφωσης της Π.Ο.Κ., εκπαιδευτής Αντώνης Μαυρομμάτης.

Το πρόγραμμα Αγωνιστικής Αυτοάμυνας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing λειτουργεί με γνώμονα τον ρεαλισμό και την αποτελεσματικότητα, με κύριο σκοπό την γρήγορη και αποτελεσματική εκπαίδευση των μελών της, στις καθημερινές καταστάσεις και συνθήκες της εποχής μας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την παρουσίαση της αγωνιστικής αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας, με ξεχωριστά κριτήρια και δεδομένα ανάλογα με την ηλικία των αθλητών, αν είναι ενήλικες ή όχι,

Στο πρόγραμμα της Αγωνιστικής Αυτοάμυνας περιλαμβάνονται τεχνικές αυτοάμυνας απέναντι σε έναν ή περισσότερους αντιπάλους.

Εξασφαλείστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στη γραμματεία της σχολης Pagratis Club Λοξής Φάλαγγος 71 Α Θήβα (κάτω από το γήπεδο –πριν τον κόμο Ταχίου) ή τηλεφωνόντας στο 226700173 – 6934046494 Σταματελος Μανωλης (θα τηρηθεί σειρά σε περίπτωση που καλυφθούν όλες οι θέσεις) .

force1 autoamina 99

aaabbjid4h