Σεμινάριο Αγωνιστικής Αυτοάμυνας με τον Αντώνη Μαυρομμάτη στην Θήβα 31 Μαρτίου

on . Posted in Ustrike-more

aaabbjid4h

antonis maurommatis 495

fightersdome new banner

Η εταιρεία 'FORCE 1' του Τάσου Τσάλα σε συνεργασία με το 'Pagratis Club Thiva και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing παρουσιάζουν το Σάββατο 31 Μαρτίου το πρώτο τρίωρο σεμινάριο (14:00 – 17:00) για την Αγωνιστική Αυτοάμυνα.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει ο υπεύθυνος επιμόρφωσης της Π.Ο.Κ., εκπαιδευτής Αντώνης Μαυρομμάτης.

Το πρόγραμμα Αγωνιστικής Αυτοάμυνας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing λειτουργεί με γνώμονα τον ρεαλισμό και την αποτελεσματικότητα, με κύριο σκοπό την γρήγορη και αποτελεσματική εκπαίδευση των μελών της, στις καθημερινές καταστάσεις και συνθήκες της εποχής μας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει την παρουσίαση της αγωνιστικής αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας, με ξεχωριστά κριτήρια και δεδομένα ανάλογα με την ηλικία των αθλητών, αν είναι ενήλικες ή όχι,

Στο πρόγραμμα της Αγωνιστικής Αυτοάμυνας περιλαμβάνονται τεχνικές αυτοάμυνας απέναντι σε έναν ή περισσότερους αντιπάλους.

Εξασφαλείστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στη γραμματεία της σχολης Pagratis Club Λοξής Φάλαγγος 71 Α Θήβα (κάτω από το γήπεδο –πριν τον κόμο Ταχίου) ή τηλεφωνόντας στο 226700173 – 6934046494 Σταματελος Μανωλης (θα τηρηθεί σειρά σε περίπτωση που καλυφθούν όλες οι θέσεις) .

antonis maurommatis 49

spartans night45547

aaabbhu6e

michalis kossivakis 1666