Επιτυχημένο Σεμινάριο ‘Ασφάλεια στο Σπίτι’ με το σύστημα Αυτοάμυνας ‘C.A.S.D.’ στην Νέα Φιλαδέλφεια !

on . Posted in Ustrike-more

aaabbjid4h

giorgos tsatsoulas 964444

fightersdome new banner

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ''Ενεργοί Πολίτες – Ασφαλείς Πολίτες'' που αφορούσε κύκλο Σεμιναρίων σε συνεργασία του Εκπαιδευτή Γιώργου Τσατσούλα με τον Δήμο Νέας Φιλαδελφείας.

Το τρίτο και τελευταίο Σεμινάριο της σειράς αφορούσε την 'Ασφάλεια στο Σπίτι' όπου οι πάνω από 50 πολίτες που έδωσαν το παρών διδάχτηκαν Τεχνικες Αυτοάμυνας σε κλειστούς χώρους σύμφωνα με το Σύστημα C.A.S.D. (Custom Administration Self Defence).

Ο Γιώργος Τσατσούλας μιλώντας στο ufight.gr επεσήμανε :

«Η πρωτοβουλία και η επιτυχία αυτή των Σεμιναρίων Αυτοάμυνας σύμφωνα με το σύστημα C.A.S.D. δεν είχε προηγούμενο με τον τρόπο που έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδελφείας.

Καταφέραμε να ανταποκριθούμε στην ανάγκη των συμπολιτών μας για περισσότερη αυτοπεποίθηση και αίσθηση ασφάλειας σε μια περίοδο στην οποία όλοι ακούμε καθημερινά και διαβάζουμε στα μέσα ενημέρωσης για περιστατικά βίας και εγκληματικές ενέργειες.

tsatsoulas 00066

Ήδη συζητάμε με τους αρμοδίους για την δυνατότητα επανάληψης των Σεμιναρίων, μιας και πολλοί πολίτες πλέον το ζητούν.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Αριστείδη Βασιλόπουλο και τις δύο Αντιδημάρχους Ευτυχία Παπαλουκά και Αλίκη Γαλαζούλα.»

Ο Γιώργος Τσατσούλας τιμήθηκε στο τέλος με πλακέτα από τον Δήμο, ενώ και ο ίδιος προσέφερε αναμνηστική πλακέτα για αυτή την εξαιρετική συνεργασία.

Για να ενημερωθείτε για το 'Σύστημα Αυτοάμυνας C.A.S.D.' και να το γνωρίσετε από κοντά μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : 694 0209291 , 215 2158507 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση : Λ. Δεκελείας 60 (Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

tsatsoulas seminario3211

tsatsoulas seminario19850

tsatsoulas seminario17

tsatsoulas seminario155

tsatsoulas seminario166

tsatsoulas 0004

tsatsoulas seminario144

tsatsoulas 00036

tsatsoulas 00077

tsatsoulas seminario211

tsatsoulas seminario188

tsatsoulas seminario199

aaabbhu6e

michalis kossivakis 1666