Διονύσης Γκίκας : «Ο αθλητής δεν πρέπει να… μιλάει πολύ! Άξιος αντίπαλος ο Παπαδόπουλος!!»

on . Posted in Ustrike-more

aaabbjid4h

dionisis gkikas 3957777

photo by : Taffpictures (Gods of War)

fightersdome new banner

Ο Διονύσης Γκίκας, αθλητής του 'Victory Camp' είναι ένας μαχητής που αν και νεαρός έχει μαζέψει μπόλικη εμπειρία στις πλατές του από μάχες κυρίως σε Ελλάδα , αλλά και στο εξωτερικό.

Ιδιαίτερα δυναμικός στο ρινγκ, δεν φοβάται να μπει στην φωτιά και να προσφέρει άφθονο θέαμα στο κοινό.

Την επόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα έχουμε την χαρά να τον δούμε στο μεγάλο διεθνές event του 'Muay Thai Grand Prix 12 – KGP 6' στο Έναστρον (Πειραιώς 178 - Ταύρος) που με προσμονή περιμένουν οι φανς των μαχητικών αθλημάτων.

Απέναντί του θα βρει τον τρομερά φορμαρισμένο Γιάννη Παπαδόπουλο, σε ένα ματς που είναι σίγουρα από τα highlights της βραδιάς.

Για την προετοιμασία του και τον αγώνα μας λέει :

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την προετοιμασία μου , όπου βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση! Κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό από όλα , γι'αυτό το λόγο προετοιμάζομαι κατάλληλα για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά !

Ο Γιάννης είναι ένας πολύ καλός αθλητής , ταλαντούχος , γεγονός που δίνει μεγάλη αξία στο να κερδίσω σε αυτό το παιχνίδι !

Οι φίλοι μου γνωρίζουν πως κάθε παιχνίδι για μένα είναι σημαντικό και γι'αυτό με στηρίζουν κάθε φορά !! Σίγουρα ο κάθε αθλητής προπονείται και θέλει την νίκη !

Ο Γιάννης όπως ανέφερα είναι ταλαντούχος, ολοκληρωμένος αθλητής και γι'αυτό θα ναι ένας δυνατός και θεαματικός αγώνας !»

Για το αγωνιστικό του στυλ :

«Γενικά μου αρέσει να προσαρμοζομαι στο στυλ του αντιπάλου και να είμαι πιο εγκεφαλικός, τεχνικός αθλητής ,δίχως βέβαια να υστερώ στα υπόλοιπα .»

Ένα ματς που θα ήθελε να ξαναπαίξει ;

«Ο τελευταίος μου αγώνας στην Γαλλία , πιστεύω πως αδικήθηκα . Θα ήθελα να ξανά έπαιζα με τον ίδιο αθλητή να έπαιρνα την ρεβάνς !!»

Σχετικά με όποια πρόκληση στον αντίπαλο :

«Σαν χαρακτήρας δεν θα μπορούσα ποτέ να πω κάτι προκλητικό ! Πιστεύω πως ο αθλητής θα πρέπει να προπονείται και να παίζει αγώνες , και να μην 'μιλάει' πολύ !»

Για αυτούς που τον βοηθούν και είναι δίπλα του :

«Οι άνθρωποι που είναι πάντα δίπλα μου είναι ο Δάσκαλος μου Γιάννης Χαντζοπουλος, , Αιμιλιος Γιατζόγλου (QNT) , Ηλίας Μαστρανδρεας (SEVEN) , Στέφανος Καρανασιος (φυσικοθεραπευτής) , Βαγγέλης Ρουσσόπουλος (ERGOSCAN).

Επίσης , ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δασκάλους ,Φώτη Μπουλά , Νάσο Αργυρόπουλο , Αποστόλη Πολυχρονακη , και Αλέξανδρο Χατζηχρονογλου για την βοήθεια στην προετοιμασία μου !»

aaabbhu6e

mtgp 12 kaponis