Με χορηγία και υποστήριξη της 'SEVEN HELLAS – RDX' το ‘Muay Thai Boran Festival !

on . Posted in Ustrike-more

aaabbhu6e

seven xorigia 966

Σε ακόμα μια σημαντική συνάντηση μαχητικών αθλημάτων η 'SEVEN HELLAS' μαζί με τον μαχητικό εξοπλισμό της 'RDX Sports' δηλώνουν δυναμικά το παρών.

Η κορυφαία εταιρεία μαχητικού εξοπλισμού του Ηλία Μαστρανδρέα βρίσκεται δίπλα στο 'Muay Thai Boran Festival' που διοργανώνει ο Άννης Δομετίου.

Οι αγώνες επίδειξης πραγματοποιούνται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από τις 10:00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιάτου (βοηθητικό) που βρίσκεται στην οδό Πουλου Σ & Δημοκρατίας.

'Ελάτε να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο του Muay Thai' είναι το σύνθημα και φυσικά από αυτή την γιορτή για το άθλημα δεν θα μπορούσε να λείψει η 'SEVEN HELLAS' που στηρίζει έμπρακτα διαχρονικά το άθλημα και ανάλογες πρωτοβουλίες ανάδειξης του χώρου μας.

Για να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία, να ενημερωθείτε και να παραγγείλετε τα γάντια 'RDX' τηλεφωνείτε στο 6977 203138 ή με το email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

aaabbhu6e

mtgp 12 kaponis