Ο Dustin Poirier θυμάται πώς σχεδόν έπνιξε τον Nurmagomedov ! (vid)

on . Posted in Ufc

force 1 tasos tsalas 10

gaethje188

Όσοι έχουν δει τον αγώνα του Dustin Poirer με τον Khabib Nurmagomedov έζησαν πολύ εντονα την στιγμή που ο Αμερικανός ήταν πολύ κοντά στο να τελειώσει τον Νταγκεστανό.

Αρκετών φανς του Khabib εκείνη την στιγμή η αναπνοή κόπηκε , με τον 'Τhe Diamond' να λέει σήμερα για εκείνη την στιγμή :

«Ηταν πολύ κοντά. Ήταν όσο πιο κοντά μπορούσε να γίνει. Θα είχα τελειώσει πολλούς τύπους στο UFC με αυτόν τον πνιγμό – πολλούς τύπους. Και πραγματικά τους έχω τελειώσει μέσα στο γυμναστήριο κάθε φορά που την έβγαζα.

Κάνοντας jiu-jitsu για τόσο καιρό και απλά έχοντας την αίσθηση, εάν υπάρχει ένα εκατοστό χώρου που μπορείς να ρολάρεις με τους γοφούς και να δημιουργήσεις λίγο χώρο να ανασάνεις, το βρίσκεις, όπως έκανε ο Khabib . Το λάθος ήταν που δεν πέρασα full guard.

Θα έπρεπε να ελέγχω όλο του το κορμί και τους γοφούς του. Θα τον είχα τυλίξει εκεί εφόσον πραγματικά πήγαινα full guard.

Το 90% θα έχανε, όμως υπάρχει και ένα 10% με 5% στο οποίο ανήκουν τύποι σαν τον Khabib και δεν μπορεις να τους τελειώσεις εκεί.

Πρεπει η κίνηση να είναι τέλεια και αυτό ήταν δικό μου σφάλμα στην τεχνική, ευθύνομαι εγώ.»

aaabbhu6e

bannerpre35