Αρπάχτηκαν στο staredown ο Jose Aldo με τον Chad Mendes ! Δείτε το ! (vid)

on . Posted in Ufc

aaasaa

Aπό τις όχι και τόσο μακρινές εποχές (;) Jones – Cormier έχουμε να δούμε λίγη (;) ένταση σε staredown και οι Jose Aldo με τον Chad Mendes είπαν να μας βγάλουν από την πλήξη μας .

Όχι μην περιμένετε να δείτε το ξύλο που έπαιξε ο ''Bones'' με τον άλλοτε Ολυμπιονίκη (σχετικά εδώ) . Εδώ έγινε κάτι πολύ πιο light με ένα σπρωξίδι .

Aldo και Mendes θα συναντηθούν στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα που βρήκε νικητή τον featherweight πρωταθλητή αήττητο στο UFC Αldo με γόνατο στον πρώτο γύρο .

Η μάχη κλείστηκε για το επερχόμενο UFC 179 στις 25 Οκτωβρίου και οι δύο άντρες πέρα από αυτό που θα δείτε στο staredown , πραγματικά δεν είναι φίλοι και μάλλον μισιούνται .

aobhyk

Δείτε τι έχει δηλώσει πρόσφατα ο Jose Αldo για τον νούμερο ένα διεκδικητή της ζώνης Mendes , για τον οποίο άφησε υπονοούμενα ότι ντοπαρίζεται χαρακακτηρίζοντάς τον για να το πούμε ευγενικά ''γατάκι'' :

''Ίσως έχω πολλούς τραυματισμούς επειδή δεν παίρνω τα ίδια ''συμπληρώματα'' με σένα . Έχω τραυματισμούς επειδή προπονούμαι πολύ να σε κερδίσω όπως την τελευταία φορά και νομίζω ακόμα το θυμάσαι αυτό και έχεις εφιάλτες .

Έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και αν νομίζεις τώρα ότι είσαι και γιατρός μπορώ να στις στείλω να τις δεις . Ίσως βέβαια θα μπορούσες να μου χορηγήσεις ένα από τα ''συμπληρώματά'' σου για να αποθεραπευτώ γρηγορότερα .

Σε ρωτάω ανάμεσα στους δυο μας ποιος είναι η αδερφή ;''

Σας τα γράψαμε αυτά για να δείτε πως όντως οι δυο τους έχουν τα θέματά τους και τα επόμενα staredowns που ακολουθούν θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον πέραν του αγώνα .

Video :