Δύο στα δύο για τον «ΑΣ Θησέα Αιτ/νίας» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo U21!

on . Posted in Tae Kwon Do

force 1 tasos tsalas 10

nikos kakarelis 056

bannerpre35

Διαβάστε την ανακοίνωση του «ΑΣ Θησέα Αιτ/νίας» του Νίκου Κακαρέλη για τις νέες επιτυχίες του Συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo U21.

«Ασταμάτητος ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στα Πανελλήνια πρωταθλήματα taekwondo. Ο Σύλλογος συμμετείχε με 2 αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U21 που έγινε στον Βόλο και κατάφερε να κερδισει 3 μετάλλια . Οι αθλητές παίζοντας εξαιρετικά και με πολυ καλή συνεργασία με τον προπονητή τους Κακαρελη Νικο κατάφεραν το απόλυτο μετα απο δύσκολους αγώνες .

Το ασημένιο μετάλλιο κατέστησε ο μαθητής Δημητρακοπουλος Θανάσης στα +87 κιλά μετα απο δυο αγώνες και για 4η συνεχόμενη χρονιά δείχνοντας ότι είναι απο τους κορυφαίους αθλητής της Ελλάδας .

nikos kakarelis 9935

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο πρωταθλητής Ελλάδας παιδιών Φλωροσκουφης Παναγιώτης παίζοντας τους περισσότερους αγώνες μέχρι το χάλκινο , σύνολο 4 δείχνοντάς ό,τι είναι σταθερα στα βάθρα των νικητών .

Οι αθλητές εκτός απο την μοριοδότηση πήραν και τους βαθμούς για την διεκδίκηση της εθνικής ομάδας για το ε πανευρωπαϊκός πρωτάθλημα.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαρεί τους μαθητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νικο για τις επιτυχείς τους και εύχεται σε όλους καλές γιορτές .»

aaabbhu6e

protonotarios afisa 17