Με 2 μετάλλια και 3 πέμπτες θέσεις ο ‘ΑΣ Θησέας Αιτ/νίας’ στο Παγκόσμιο Taekwondo G1 της Αθήνας!

on . Posted in Tae Kwon Do

force 1 tasos tsalas 10

νικος κακαρελης 00223

fightersdome new banner

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ συμμετείχε στο βαθμολογούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo που έγινε στην Αθήνα, με 6 αθλητές όπου κατάφερε να κερδισει 2 χαλκινα μετάλλια το ενα απο τα 2 στην Ολυμπιακή κατηγορία των -49 κιλών με την Μεσυνδιανου Ρωμαλέα όπου ήταν και το μοναδικό μετάλλιο στο νομο με βαθμολογία για την Ολυμπιάδα και το αλλο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπιτσικωκου Δήμητρα στα -63 κιλά νεανίδων και 3 πέμπτες θέσεις .

Οι αθλητές του συλλόγου δεν ήταν ότι κέρδισαν διακρίσεις αλλά ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους , την τεχνική τους αλλά και την συνεργασία που είχαν με τον προπονητή τους Κακαρελη Νικο. Οι αθλητές αγωνίστηκαν στις πιο δύσκολες κατηγορίες αλλά κατάφεραν να σταθούν και να διακριθούν δείχνοντάς ότι ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ είναι απο τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης,βγάζοντας πάντα πρωταθλητές απο τα τμήματα του .

Οι αθλητές όπου κατάφεραν να διακριθούν ειναι :

1)Μεσυνδιανου Ρωμαλέα χάλκινο μετάλλιο -49 κιλά ολυμπιακή κατηγορία γυναικών

2)Μπιτσικωκου Δήμητρα χάλκινο μετάλλιο -63 κιλά νεανικών

3) Φλωροσκουφης Παναγιώτης 5η θέσης -59 κιλά εφήβων

4) Τσιγκας Λεωνίδας 5η θέση +65 κιλά Παίδων

5) Δημητρακόπουλος Θανάσης 5η Θέση +87 κιλά ανδρών

6)Ανδριανος Διονύσης 9η θέση -41 κιλά παίδων

7)Καλτση Φαίη 9η θέση -49 κιλά νεανίδων

Το ΔΣ συγχαιρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νικο για τις διακρίσεις τους και τους έρχονται καλή επιτυχία στην επόμενη διοργάνωση . Ευχαριστούμε πολυ τους χορηγούς των αθλητών μας Μπιτσικωκου Δημητρα ( Κεντρο Υγειας Καστοριας ) και Τσιγκα Λεωνιδα (Καψιωχας ΑΕΒΕ).

giannis boukis 999388

adrenaline banner 0008

fight club open banner 1

aaabbhu6e

μαχαιρι 8